Epäiletkö sohvalla köllivän uroksen Tosi Miehuutta? Syytä onkin, sillä Tosi Miehen löytäminen ja etenkin pitäminen – siinä on Naisen elämän yksi suurimmista haasteista. Tällä kriteeristöllä tiedät, onko sohvaperunasi Tosi mies:

– Tosi Mies arvostaa muutakin kuin ulkonäköäsi. Jos mies höpisee korvaasi vain seksuaalista sisältöä tai ylistää pelkkää ulkokauneuttasi, ei hyvin mene. Tosi Mies arvostaa älyäsi, hyvää sydäntäsi, ystävällisyyttäsi ja kaikkea sitä muuta, josta ei tipu heti kohta nautintoa.

– Tosi Mies arvostaa tavoitteitasi. Tosi Mies ei koe uhkana naista, jolla on tavoitteita ja draivia. Varo kaikkia, jotka yrittävät asettua unelmiesi tielle.

– Tosi Mies on kiinnostunut muustakin kuin sinusta. Nainen on tietenkin Tosi Miehen nro 1, mutta hänelle pitää olla muutakin elämää kuten ystäviä, harrastuksia ja intohimoja. Mikään ihmissuhde ei voi olla koko elämä.

– Tosi Mies vastaa, vaikka vastaus ei sinua miellyttäisi. Tosi Mies kestää myös vaikeat tilanteet eikä hae tekosyitä vaan kohtaa vaaran kuin Mies. Hän on myös suora. Tosi Mies on rehellinen, ystävällisellä tavalla.

– Tosi Mies luottaa eikä ole vainoharhainen mustasukkainen vakoilija.

– Tosi Mies kohtelee kunnioituksella Naista, lapsia ja eläimiä.

– Tosi Mies panostaa. Tosi Mies tekee Naisen onnelliseksi sekä makuuhuoneessa että sen ulkopuolella ja tietää, että uhrauksilta ei siinä hommassa säästytä.

– Tosi Mies saa parhaat puolesi esiin. Mark Twain: ” Pysy erossa ihmisistä, jotka haluavat vähätellä sinua. Hyvät ihmiset saavat sinut tuntemaan itsesi suureksi.”

Lähde Huffington Post

— Huono Äiti

Artikkelissa on 4 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

4 vastausta artikkeliin “Tosi Mies – mikä se on?”

 • Riikka sanoo:

  Tosi Mies tarvitsee myös Tosi Naisen, sellaisen joka:
  1) Ei nipota ja nalkuta. Aiheesta saa sanoa, mutta jatkuva nakertaminen syö hengiltä kenet tahansa.
  2)Ymmärtää, että mies voi saada lähes orgastisen kokemuksen Naiselle kummista asioista, kuten V8- moottorin hyrinästä tai Penan uudesta supermegaplasmasupratelkkarista, jossa on ainakin 978 tuumaa kokoa, ja jossa on sisäänrakennettu raketinheitin.
  3)Näkee omassa peilikuvassaan jotain käsittämättömän upeaa, olematta narsistinen. Mies pitää kauniina naista, joka arvostaa itseään.
  4) Ei vedä herneitä nenään, jos Mies kadulla vilkaisee ohi purjehtivaa perää. Eipähän ole mikään puusilmä!
  5) Kertoo kesken perunaostosten lähimarketissa, ettei juuri ole pikkareita jalassa, ja jatkaa matkaa juustotiskille, kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

  TosiMiehiä on, ja minulla on niistä yksi! 😉

 • Soile sanoo:

  Harvassa vaan ovat, nuo Tosi Miehet!
  Sellaisen kun löytää, kannattaa kiinni pitää 😉