En halua yhtään lahjaa. Koska olen saanut kuluvana vuonna niin monta lahjaa:

Olen saanut terveyteni tosi hyvään jamaan. Vielä vuosi sitten olin sellaisessa käsityksessä, että joku neljästä reumadiagnoosista tai pahimmillaan ne kaikki, selittävät jatkuvat nivelsäryt. Nyt ammattilaisten hyvässä hoivassa nivelsärkyjen selittäjäksi onkin löytynyt hirveä määrä allergiaa ja yksi reikäinen suolisto. Kirjoittajana tavallaan on ihan kiva kun pystyy taas käyttämään etusormea…

Lapseni ovat terveitä. Vaikka isomman kanssa välillä väännetään ihan olan takaa, hänkin sentään äidistä vielä tykkää. Jopa niin paljon, että tahtoo syliin koko esiteinin voimalla.

Saan tehdä työkseni sitä mitä haluan. Vaikka tästä hassusta yrityksestä ei vielä palkkoja nostella, olen saanut tehdä töitä aivan mahtavien yhteistyökumppanien kanssa – ja tällä tarkoitan kaikkia niitä mukavia ihmisiä niissä mukavissa yrityksissä ja järjestöissä. Sellainenkin onni on kohdalle osunut, että asiat tapahtuvat sovitussa aikataulussa ja järjestyksessä, joka ei vaikkapa nettisivuja uudistettaessa ole ihan vähäpitoinen asia.

Minulla on huimanhienoja ystäviä ja veli. Sellaisia ihmisiä, jotka sanovat, että soita vaikka keskellä yötä ja he tarkoittavat sitä. Ystäviä, joille voi kertoa ihan kaiken ilman, että se päätyy juorukerhon kiertopalkinnoksi. Ja teitä some-ystäviä, joita en tunne, mutta joiden kanssa voin jakaa riittämättömyyden loppumatonta tuskaa.

Ja mikä tärkeintä, olen saanut kokea paljon rakkautta. Pyyteetöntä, rajatonta, kaunista rakkautta, joka ei odota vastapalveluksia. Mitä siis enää tohtisin toivoa joulupukilta kun minulla on jo kaikki?

 

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 4 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

4 vastausta artikkeliin “Tästä syystä en halua mitään joulupukilta”