Kaupallinen yhteistyö Turun Kaupunginteattarin kanssa

Pikku Naisia tuo tyttöenergian 1800-luvulta tähän päivään! Marchin sisarusten erilaiset ja voimakkaat persoonallisuudet voisivat yhtä hyvin olla tältä päivältä tai huomiselta.
Klassikosta tehty uusi sovitus antaa ajattelemisen aihetta: miten edelleen 2020-luvulla maailmassa tyttölapsiin kohdistuu yhteiskunnan taholta tiettyjä odotuksia, aivan kuten romaanin ilmestymisaikaan 1860-luvulla. Ja silti kun tytöt uskovat itseensä ja toisiinsa he pystyvät mihin vain!

Turun Kaupunginteatterissa nähdään hienoja roolisuorituksia nuorilta vastavalmistuneilta näyttelijöiltä!

Ihana Anna Airolan (Beth) hurmaa pianon ääressä ja laulaen.

Kuvassa Anna Airola (Beth). Kuvaaja Otto-Ville Väätäinen.

Ja tempperamenttisen Jo’n (Isla Mustanoja) kyky huutaa ”rumasana” sitä kuitenkaan ihan kirjaimellisesti huutamatta on loistava.

Kuvassa Isla Mustanoja (Jo). Kuvaaja Otto-Ville Väätäinen.

Marchin tädin kyky sanoa varsin painokkaasti, sanomatta kuitenkaan sanaakaan saa miettimään omia kasvatustapojaan, joihin kuuluu lähinnä liikaa sanominen liian vähistäkin asioista.
Lavalta katsomoon välittyi koko näytöksen ajan tekemisen ilo ja yhteishenki. Tanssikohtauksiin on suunniteltu erittäin hyvät koreografiat.

Kuvassa Isla Mustanoja (Jo) ja Anna Airola (Beth). Kuvaaja Otto-Ville Väätäinen.

Toisella puoliajalla ei katsoja voi välttyä liikutukselta, sisarusten välinen hetki meren rannalla on koskettava.

Kuvassa Anna Airola (Beth). Kuvaaja Otto-Ville Väätäinen.

Musiikilla, vaihtuvilla taustakuvilla ja lavasteilla luodaan taidokkaasti tunnelmaa.
Pääroolien ohella näytelmässä on mahtavia sivurooleja,  Megin hääjuhlien joraavaa kokkia ei kannata missata! Näytökset jatkuvat joulukuulle asti – tarkasta esitysajat tästä. 

Satu Rasilan uuden sovituksen on ohjannut Sini Pesonen. Lavastaja Tinja Salmi, pukusuunnittelija Tuomas Lampinen, äänisuunnittelu Iiro Laakso. 

Pääkuva: Kuvassa Samuel Kujala, Anna Airola, Riitta Salminen, Kimmo Rasila, Katariina Havukainen, Linda Hämäläinen ja Isla Mustanoja. Kuvaaja Otto-Ville Väätäinen.

Liput näytelmää katsomaan voi hankkia tästä ja kommenteissa voit osallistua lippuarvontaan! Huono Äiti arpoo yhdelle onnekkaalle kaksi lippua näytökseen! Kerro meille kommenteissa kenet sinä ottaisit mukaan katsomoon, ja olet mukana!! Osallistumisaikaa on 30.10.2023 saakka ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 123 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

123 vastausta artikkeliin “Olen tyttö, olen vahva, olen fiksu ja voin tehdä mitä vaan”