Onko kaverillasi vauva, jonka jokaikinen liike, uusi tutti ja virnistys täyttää uutisfeedisi? Mikä määrä vauvaa on jo too much?!

Meidän kaikkien kakarat ovat juuri niitä maailman taitavimpia, söpöimpiä ja nokkelimpia, eikö niin? Kuinka paljon päivityksiä omasta murusesta on hyvän maun rajoissa, ilman että kavereilla menee jo nokkamuki nurin? Ilmeisesti australialainen Jade Ruthven oli postannut esikoistyttärestään muutaman vellinaamakuvan liikaa, sillä hänen kaveripiiristään (?) lähestyttiin tulenkatkuisella, nimettömällä kirjeellä. Kirjeen sisältö oli löyhän vapaasti referoituna seuraava:

Jade,

Olemme tässä nyt muutaman naikkosen kanssa tulleet siihen tulokseen, että sinun jatkuvat päivitykset pikku-Addyn elämästä alkavat kuvottaa meitä. Meilläkin on lapset mutta emme oksenna heidän jokapäiväisiä pieraisujaan tai limaisia sormiaan muiden katsottavaksi. Jos Addy tavoittelee leijonalelua tai konttaa leikkimatolta pois, niin meitä ei v***u kiinnosta p****n vertaa!! Eikä meitä kiinnosta jos Addy on saanut uudet ihqut kengät tai söpöstelymekon naurettavine kukkapantoineen!? Haloo! Pysähdy miettimään sekunniksi. Jos joku muu laittaisi kaiken tuon skeidan ipanastaan eetteriin, niin kyllä sinullakin flippaisi pian! Emme malta odottaa, että palaisit jo töihin, sillä ehkä et sitten jaksa enää laittaa noin paljon sontaa lapsestasi! Halusimme vain tuoda tietoosi, että tuo jatkuva Addy sitä ja Addy tätä karkoittaa ihmiset luotasi ja saa heidät todella v*********maan sinuun. Luulimme, että alkuinnostuksen jälkeen olisit osannut vähän rajoittaa tuota meininkiäsi. Sääli meitä, please. Ja tämä on todellinen totuus, se mitä kaikki sinusta ajattelevat.

Että sellaisia ystäviä. Parempi varoa mitä seinälleen laittaa, sillä se saattaa ärsyttää rouva jotakuta.

Lähde: DailyMail

Myrkyllinen ystävä tuhoaa sinutkin

Onko nainen naiselle susi?

Ja samalla tavalla myös äiti voi olla äidille susi

 

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 5 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

5 vastausta artikkeliin “Oksettavat vauvapostaukset”

 • La Donna sanoo:

  Mä laitan ärsyttävät ihmiset ”piiloon” Facessa, eihän niitten postauksia ole pakko katsella. Kyllä ne sitten kohta hiffaa, kun eivät enää saa kommentteja ja tykkäyksiä, että nyt on menty metsään. Kivampi on, että itse hoksaa mokansa, kuin että joku alkaisi sitä hieromaan kasvoihin.

 • Heluna sanoo:

  Hauskoja kommelluksia, kuvia ja elämää on mukava ja hauska lukea Facebookista, mutta itsellä meinasi siinä vaiheessa viilata kiinni, kun tuttu raportoi (ihan oikeasti) että lapselle puhkesi KUUDESTOISTA hammas…Kaikella kunnoituksella, tarvitseeko ihan kaikkea jakaa kuitenkaan!? En pahoittanut mieltäni esim. toistuvista päänympärysmitoista jne. Mutta kuudestoista hammas oli mulle vaan liikaa. Tiedostan, että julkaisuja ei ole pakko lukea jne. mutta välillä miettii, että joku kultainen keskitie tuossakin asiassa hyvä löytää, niin kuin kaikissa muissakin asioissa elämässä… 🙂

 • TiiviTaavi sanoo:

  Eikö facen tarkoitus alunperin ole jakaa ystäville omaa elämää ja omia kiinnostuksen kohteita..? Tarkoitus ei liene jakaa sitä mitä ystävät haluavat ja jättää jotain pois muiden takia. Saakoon kaikki olla omia itsejään ja jos joku ”ystävä” moista mieltä on, niin kannattaa pysähtyä miettimään onko ystävyys sitä ettei saa olla oma itsensä.

 • Anuumi sanoo:

  Onneksi Facebookissa yms on erilaisia tapoja hoitaa tämä. Tietyn henkilön voi poistaa uutisfiidistä tai kavereista kokonaan jos noin kovasti v***ttaa.
  Jos vaan annettaisiin niiden tuoreidenkin äitien olla onnellisia, eikä masennettaisi heitä ilkeämielisillä kirjeillä. Kyllä se vauva-arki jossain kohtaa masentaa ihan tarpeeksi ilman ulkopuolista apuakin.
  Toki liika on liikaa, mutta kyllä vika on ”kavereissa” jos eivät osaa suodattaa vauvaonnea.