Tuore tutkimus brittipariskunnista on valottanut mitä nukkumisasentomme kertoo parisuhteestamme.

Ei siis ole ihan sama nukutteko Lassen kanssa lusikassa, Pertin kanssa selät vastakkain vai onko kullallasi tapana ottaa supermies-asento ennen nukahtamistaan?

Kun suhde on tuore ja janoamme toisen läheisyyttä, niin usein jalatkin ovat rusetilla yhdessä murun kanssa. Jossain vaiheessa toisen hikoilu ja kuorsaaminen alkaa riittää, otamme hieman etäisyyttä mutta pidämme kasvot vastakkain. Sitten joku kaunis ilta pussaamme hyvät yöt mutta käännymme kumpikin puolillemme. Luojan kiitos tutkimus ei povaa selät vastakkain (on muuten yleisin asento!) nukkujille takuuvarmaa avioeroa, vaan päinvastoin kertoo terveestä itsetunnosta ja läheisyyden sekä itsenäisyyden toimivuudesta parisuhteessa.

Mitä asentonne siis kertoo, sen voit selvittää DailyMailin jutusta! Ei tosin ole sellaista vaihtoehtoa, jos puoliso nukkuukin lastenhuoneen lattialla tai olkkarin sohvalla!?

Muista myös: Näin onnelliset parit elävät

Naisen uni on heikkoa

Onneton avioliitto johtaa masennukseen

 

 

 

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia