Naisia juhlittiin eilen ja jatketaan tänäänkin, ihan huvin vuoksi ja koska naisista on niin moneksi!

Nainen töissä. Minkä mielikuvan siitä luot mielessäsi? Nainen sisar hento valkoisena hoivaamassa potilasta? Nainen huolehtimassa lapsista päiväkodin pihalla? Nainen keittämässä lounassoppaa ruokalassa tai leikkaamassa hiuksia parturituolin takana? Naiset tekevät ympäri maailman mitä erikoisempia töitä, joista voivat olla todella ylpeitä. Maailmanpankki julkaisi 2011 tilastot, joiden mukaan naiset muodostavat 40% maailman työvoimasta mutta silti vain 1% maailman varallisuudesta menee naisten nimiin.

Jos tympiinnyttää miettiä vaihtoehtoa konttorirotan ja kotiäidin välillä, niin katso huviksesi tämä huikea kuvasarja naisista töissä ympäri maailman, ja muistuta mieleesi, että sinä voit tehdä ihan mitä vain!!

Lähde: HuffingtonPost

Yhdenlaisesta työpäivästä voit lukea täältä, eli ihan tuottava työpäivä Huonon Äidin tapaan.

Aina ei tietty voi valita, vaan olosuhteet sanelee. Täällä kerrotaan, että yötyö on vaarallista. Hatunnosto vuorotyöläisille! Kahden hatun, jos vielä perheessä pieniä lapsia!

 

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia