Olen tänään ollut taas niin yhteiskunnan palveluksessa sen reippaana työmuurahaisena! Tein työpäivän aikana todella tärkeitä asioita:

 

Katsoin kissavideoita, ne on niin viihdyttäviä! Etsin hyviä biisejä mun puhelimeen. Seurasin Nokian osakkeen nousua ja manasin, ettei niitä ole. Puhuin ystävän kanssa noin kolme tuntia yhteensä. Meikkasin, maksoin laskuja, varasin kirjastosta kasan kirjoja, kävin ostamassa synttärilahjan, kirjoitin kavereiden kanssa Facessa, etsin äkkilähtöjä lämpimään, siivosin olkalaukun puoliksi ja nukuin tunnin. Sit katselin vähän kattolamppua ja mietin, miten kauhean kalvakkaa toi on toi energiavalo. Sit mä suunnittelin kaikkia tärkeitä juttuja ja semmosia juttuja, joista voi tulla tärkeitä. Ai niin, varasin hammaslääkärin, lääkärin ja gynen ja röntgenin. Harmi ettei niihin päässyt suoraan tänään.

Otin tähän uuteen toimintomalliin idean suoraan Turun Kauppakorkean proffalta Reima Suomelta, joka sanoi, että työtä ei tarvita. tarvitaan vaan arvoa. Sitä arvoa hain matkakorttiin tänään kolmella kympillä.

(Toim. huom. Huono Äiti on yrittäjä, joka maksaa itse palkkaa itselleen, yleensä tosi vähän).

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Ihan tuottava työpäivä”