Lähteäkö hiihtelemään vai jäädäkö, kysyy Mies:

”On turhauttava ole kun tuntee että on hirveän huono ihminen, pitäisi laittaa itsensä kuntoon? Ihan samankaltaisia asioita löytyy meidänkin perheestä kuin tuossa luin erään isin kertovan elämän vaiheista täällä. Teen työtä, opiskelen, taas töitä eli olen kyllä työnarkomaani . Kotona pitäisi tehdä kaikki ja vielä sanomista tulee kun taloakin pitäisi rempata, siis mitä h…….. tässä siten tekee.

Ja mikä huippua nyt kaikki minussa ärsyttää häntä, minun vaatteeni häiritsee jos unohdan johonkin mutta omat kyllä saa olla. Olo on kuin tuossa hyllyllä oleva kukkavaasi – siinä se pölyyntyy kun ei tarvita, mutta sitten kun tarvitaan pyyhitään pölyt ja ollaan niin mukavia mutta kun kukat lakastuu niin kuin parisuhteessa tulee taas Kriisi niin kyllä purkki nostetaan takaisin hyllylle odottamaan seuraavaa tarvetta kuin myös parisuhde. Yritän jutella ei huvita , kun ei ole ratkaisua.

No tässä sitä ollaan 50 – 50 tilassa lähdetäänkö hiihtämään omaa polkua vaiko mennäänkö samaa polkua. Jaa-a kun tietäisi, no tietenkään ei kenenkään tarvitse kokea huonoa kohtelua. Vai onko tämä nyt että on vain oman lapsen takia yhdessä.

No tässä sitä nyt haluaa kuitenkin jakaa tuntemuksia ja jotenkin helpottaa omaa oloa kun saa kirjoittaa.. Nyt vain katsellaan ja annetaan ajankulua, josko tuo parisuhde tuosta herää henkiin tai sitten on polku valittava omaan suuntaan voisi olla tietenkin helpotus..”

Terv. Nimetön Mies vaiko Kukkavaasi

PS. Sinäkin voit avautua – punainen linkki alla auttaa lähettämisessä, Huono Äiti tekee tarvittavat kirjoitusvihreäkorjaukset

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 5 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

5 vastausta artikkeliin “Miehen parisuhdeavaus”

 • Nimetön sanoo:

  Taas kerran ihania kommentteja, kun aloittajana on ollut mies 😀 Jos vastaavan kommentin olisi kirjoittanut nainen, niin kommentit olisivat ehkä enemmän sen suuntaisia, että ”ansaitset rakkautta ja huomiota”, ”jos miehesi pitää sinua lähinnä ärsyttävänä ja vain kodinhoidollisesti tarpeellisena, niin ei se mies siitä mihinkään muutu”, ”jätä se mies”, jne.. Get the point 😉

  Joten neuvona:
  Puhumista kannattaa tietenkin aina yrittää. Siitä ei ole ainakaan haittaa. Kerro vaimollesi miltä sinusta tuntuu, ja että saatat haluta avioeron, jos vaimo ei kaipaa sinua miehenä elämääsi. Voit toki myös kysyä miten voisit itse olla hänelle mieliksi, jotta saisitte suhteenne taas toimimaan (siis nimenomaan suhteenne miehenä ja naisena, ei yhteisen talouden työntekijöinä). Jos puhuminen ei auta, niin olet tietenkin oikeutettu etsimään onneasi muualta (eron jälkeen siis).

  Alempana joku kommentoi, että samat asiat tulee vastaan uudessakin suhteessa, eli että vaihtamalla ei parane. Omasta kokemuksestani voin sanoa, että vaihtamalla kyllä voi parantua. Ensimmäinen mieheni oli oikein kunnollinen miehenä ja isänä, mutta en vain tuntenut häneen vetoa miehenä. En sitten yhtään. Jos vaimosi ei koe sinua haluttavana miehenä, eikä tämä asia korjaannu, niin olet oikeutettu ihmiseen, joka niin kokee. Ja toisaalta vaimokin saa sitten etsiä itselleen miestä, joka vastaa hänen käsitystään siitä mitä hän miehestä haluaa.

 • venlanen sanoo:

  Nyt on herra täysin hakoteillä. Ei se suhde parane itsestään ajan myötä. Teidän pitää tehdä jotain asialle. Nosta niin sanotusti kissa pöydälle ja KERRO vaimolle miltä tuntuu. Käytä vaikka tuota vaasi-vertausta. Järkevä vaimo kuulee hätäsi ja yritätte yhdessä miettiä mitä nyt tehdään. Täällä on turha huudella surkeaa oloa, nyt itseä niskasta kiinni ja vaimon kanssa keskustelemaan.

 • Been there on the other side sanoo:

  Jos haluat elää niin, että voit vaan käydä kotona kääntymässä, jättää likaiset vaatteet leviäksi, odottaa että joku muu hoitaa remontit, ruuan laitot, pyykin pesut ja siivoukset, kun sinä harrastat, opiskelet ja olet töissä – MUUTA TAKAISIN KOTIIN! Kyllä äiti huolehtii. Jos haluat olla onnellinen aikuisena, parisuhteessa, tee puolisosi onnelliseksi. Jos vaimo on onnellinen, on mies onnellinen. Jos vaimo on onneton, on mies onneton. Kysypä millaista elämää vaimosi haluaa ja tarjoa hänelle se, niin taas itsekin hyvää kohtelua. Ei niistä likaisista vaatteista valittaminen ole asian ydin vaan se ettet alunperinkään vastaa vaimosi tarpeisiin, miksi siis hänenkään pitäisi sinun tarpeisiisi vastata?

  • Kultakero sanoo:

   Suosittelisin lämpimästi joko parisuhdekurssia tai avioliittoleiriä,mutta ennenkaikkea rehellistä keskustelua tosiasioista ja siitä mitä tuli luvattua naimisiin mennessä(jos siis olette naimisissa )….on itsekkyyttä lähteä noin vain hiihtelemään omia polkuja ,koska sama tulee kuitenkin vastaan ennen pitkää seuraavassa suhteessa!

  • mumma sanoo:

   Siis kuka ei vastaa kenen tarpeisiin? Eiköhän perhe ole yhteinen yritys! Harvoin tilanteet ovat 50-50, vaan toisella voi olla työn ohella opinnot menossa tms. Ja silloin kai toisen pitäisi olla enemmän sitoutunut kotiin ja lapsiin. Se että toisella on oikeudet ja toisella velvollisuudet ei kyllä johda parisuhdetta hyvään suuntaan.