Tämä on kaupallinen yhteistyö Martinexin kanssa.

Ohhoh miten tässä taas näin kävi! Lapsella vilkkuu hihansuista ruskettunut ranne ja lahkeista näkyy nilkkojen lisäksi pohkeetkin melkein kokonaan. Jotain siinä kesän auringossa ja sateissa on, kun lapset kasvavat ihan kohisten.

Kuvassa Syyskuu-pipo ja Mymmeli-haalari.

Välttämättä sitä ei muusta huomaisikaan, kuinka nopeasti lapset kasvavat, kuin yhtäkkiä pieneksi jäävistä vaatteista. Sama lapsi taapersi vielä alkukesästä vähän isoissa vaatteissa ja nyt juoksee menemään lahkeet liian lyhyeksi jääneinä. Onneksi apu on yhtä lähellä kuin läpin näppis: Kaikki tarpeelliset syksyn sisävaatteet löytyvät Martinexin Muumi-vaatevalikoimasta. Ja koodilla HUONO20 saa -20 % kaikista lastenvaatteista!! Koodi on voimassa 19.8.2018 asti.  Klikkaa ostoksille tästä!!

Vähän siinä meinaa äidillä silmänurkka kostua jos asiaa alkaa tarkemmin ajatella… Lapsuuden kesiä ei ole monta ja kuinka nopeasti ne kuluvatkaan. Yhtenä kesänä lapsi oppii kävelemään, toisena ajamaan pyörällä, kolmantena uimaan, sitten mennäänkin jo kouluun ja kohta ripille – minne katosi äidin vauva ja mihin nämä päivät kuluvat?!

Kuvassa Moomin Club -housut ja Puuhat-body.

Onneksi kasvamisessa on myös hyviä puolia. Sen lisäksi, että lapsen kehitystä on kiehtova seurata, saa tietysti ostaa uusia, ihania vaatteita!

Koska lapset tosiaan kasvavat niin, että joinain aamuina ihmettelee että eihän se vielä eilen illalla noin pitkä ollut, kannattaa valita kestäviä ja ekologisia vaatteita. Niitä voi sitten kierrättää pikkusisaruksille tai ystävien lapsille, tai myydä eteenpäin siinä vaiheessa kun lapsi on kasvanut vaatteesta ulos. Eikä kuormitu luontokaan turhan päiten. Ekologinen luomupuuvilla kestää hyvin kulutusta, ja on miellyttävän pehmeä sekä turvallinen materiaali.

Kuvassa Hippa-paita ja Myy haaveilee -tunika.

Martinexin Muumi-tuotteissa on suurimmaksi osin käytetty luomupuuvillaa ja tekstiilien ekologisuuteen on muutenkin panostettu. Luomupuuvilla kasvatetaan vastuullisesti ja orgaanisesti ilman torjunta-aineita ja keinotekoisia lannoitteita. Martinexin lastenvaatevalikoima täyttää Öko Tex -sertifikaatin tiukat vaatimukset.  Öko-Tex Standard 100 -sertifikaatti myönnetään vuodeksi kerrallaan, ja se tarkoittaa että valmiissa tuotteessa ei ole haitallisiksi luokiteltavia torjunta-aineita, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

Kuvassa Sateenvarjot-fleecetakki.

Kestävyyden ja ekologisuuden lisäksi monille tärkein valintaperuste lapsen vaatteessa on se, että se näyttää kivalta. Omasta mielestä ja lapsen mielestä. Jokainen vanhempi kyllä tietää, mitä käy vaatteelle, josta lapsi ei tykkää…ja tietysti sen, mitä käy vaatteelle, johon lapsi rakastuu!! Kaikki lapsen vaatteet kannattaakin valita sillä ajatuksella, että on ihan mahdollista että lapsi ei seuraavaan vuoteen suostu pukemaan päälleen mitään muuta kuin sen Muumi-mekon… Ja onhan se kiva katsoa nättejä vaatteita vielä valokuvissakin, joita sitten vähän liikuttuen selailee, että voiii noin pikkuinen se meidän rakas oli vielä hetki sitten – eikä suostunut käyttämään muita vaatteita kuin tuota!

Kuvassa Syyskuu-mekko ja Ruusu-tunika.

Näin syksyn tullen kun lasten vaatekaappia täytyy joka tapauksessa täydentää, voi hyvällä omallatunnolla ostaa jotain oikein kivoja asuja. Ehkä pehmeä ja lämmin fleecetakki ja nätti tunika? Mukava pyjama viileiden iltojen sylittelyyn ennen nukkumaanmenoa, ja päiväkotiin temmellystä kestävät housut?

Kuvassa Beware-paita.

Kaikki tarpeelliset syksyn sisävaatteet löytyvät Martinexin Muumi-vaatevalikoimasta. Koodilla HUONO20 saa -20 % kaikista lastenvaatteista. Koodi on voimassa 19.8.2018 asti.  Klikkaa ostoksille tästä!

Tämä on kaupallinen yhteistyö Martinexin kanssa.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia