Joululoman lasten kanssa voi hoitaa hermojaan säästäenkin. Viisas pääsee vähemmällä, nero nauttii joka hetkestä.

Pian pääsee iloitsemaan joulurauhasta, seesteisestä yhdessäolosta, herkkuähkystä, leffoista ja leikeistä. Välittömästi sen jälkeen, kun on shoppaillut lahjat, kolunnut koristeet kellarista, kuurannut, siivonnut, silittänyt, käynyt kymmenen kertaa kaupassa, leiponut, kokannut, koristellut, raahannut kuusen sisään ja ravannut koko konkkaronkan ja koiran kera kolmella sukulaisvierailuilla. Aah, perinteet.

Lasten kanssa voi olla vähän haastavaa saada valmisteluja hoidettua ilman kohtuutonta määrää kitinää, sotkua, tappeluita ja muuta pientä hässäkkää. Joidenkin mielestä on hitusen hermojaraastavaa keikkua vaikkapa verhoja vaihtamassa, kun taapero kiskoo parhaansa mukaan jakkaraa alta. Entäs kun kaikilla hellanlevyillä porisee kiehuvia kattiloita ja uuniin matkaa liukuhihnalla vuokaa vuuan perään? Siinä sitä oppii multitaskingia, kun vekarat juoksevat jaloissa ja kurkottelevat toinen toistaan polttavampiin paikkoihin.

Aattoaamuna on autuasta körötellä mummolaan rakkineella, jonka pohja viistää maata kaiken krääsän painosta, samalla kun lapset ”leikkisästi” naljailevat toisilleen ja valittavat väsymystä, koska heräsivät viideltä vahtaamaan lahjojaan. Mummolaan saavutaan juuri ajoissa joulurauhan julistusta katsomaan, sillä kuunnella sitä ei voi, koska ”Maija joi mun mukistaaah! ja ”Matti potki mun kenkiäääh!”

Kinkkua voikin sitten sulatella tuijottamalla tuhannennen kerran Samusirkan joulutervehdyksen.

Vihdoin on lautapelien aika! Peli sujuukin oikein mukavasti kunnes äiti, joka on rättiväsyneenä pelannut täysin automaattiohjauksella, voittaa vahingossa ja lapset saavat raivarin. Hyvä ajoitus, sillä matolla ympyrää kiertävän koiran käytös kertoo kinkkuripulin alkaneen.

Perinnejoulun voi toki hoitaa myös hiukan toisella tapaa.

Jos pikku kakkonen on jo katsottu tai ei enää kiinnosta, on oikea aika turvautua teknologiaan. Nimenomaan sellaiseen lapsille suunniteltuun ohjelmistoon, jonka pariin mukulat voi huoletta jättää, jos vaikka sattuisi itse sulkemaan silmät ihan hetkeksi. Tilaa tabletille tai telkkariin lapsille tarkoitettu SF Kids Play -ohjelmisto, josta he voivat valita mieleistään viihdettä turvallisesti.

Huono äiti tarjoaa nyt muille huonoille äideille mahdollisuuden testata palvelua ilmaiseksi kahden kuukauden ajan! ALENNUSKOODI: huonoaiti https://sfkids.com/fi/

sfkids_fireman_sam_sphere

Tilaa lapsille tarkoitettu, laadukas SF Kids Play -ohjelmisto, tyrkkää kaukosäädin lähimmälle tenavalle ja hoida joulupuuhat omaan tahtiisi.Siellä se Palomies Samikin seikkailee ja monet muut.  Automatkoja varten voi ladata samat lemppariohjelmat padille ja kiinnittää sen etupenkin selkänojaan. Illalla kun herkut on hotkittu, pelit pelattu ja lahjoilla leikitty, voivat lapset rauhoittua hetkeksi ruudun ääreen ja aikuiset katsella vaihteeksi muutakin kuin piirrettyjä.

sfkids_pettson_and_findus_sphere

EU:n tekemässä tutkimuksessa todetaan, että nyt on kysyntää nimenomaan lapsille suunnatulla, selkeästi merkityllä sisällöllä. Laadukkaat ohjelmat ja pelit tarjoavat positiivisen alustan mielikuvituksen sekä silmän ja käden koordinaation kehittämiseen ja muuhun oppimiseen.

sfkids_pepa_pig_sphere

Teknologia on täällä jäädäkseen, ja lapset on opetettava käyttämään sitä heille sopivalla tavalla ja käyttäjäkunnalleen suunnitellulla ohjelmistolla. Tietokoneet, älypuhelimet ja tabletit ovat osa jokapäiväistä elämää ja sitä kautta myös suuri oppimisympäristö. Niiden aiheuttamia ongelmia voi suitsia räätälöimällä käytettävät laitteet vain lasten käyttöön.

SF Kids Play on aiemmin Lasten Suosikit DVD:nä tunnettu tuote, joka on nyt digitaalisessa muodossa ladattavana niin kännykkään, padille, tabletille, tietokoneelle kuin telkkariinkin. Valikoimasta löytyy runsaasti valinnanvaraa aikuisellekin ihanan nostalgiapläjäyksen tarjoavista Astrid Lindgrenin hahmoista aina tämän päivän laadukkaimpiin lasten elokuviin ja sarjoihin kuten Mörkyliin ja Timppa-lampaaseen. Suomeksi dubattua ohjelmaa löytyy 444 tuntia ja mukana seikkailee 45 erilaista hahmoa.

Kertaus: Huono äiti tarjoaa nyt muille huonoille äideille mahdollisuuden testata palvelua ilmaiseksi kahden kuukauden ajan! ALENNUSKOODI: huonoaiti

Aloita sivulta: www.sfkids.fi ja klikkaa REKISTERÖIDY. Luo itsellesi käyttäjätili ja kirjoita alennuskoodi kohtaan: huonoaiti. Huom. joudut antamaan luottokorttitietosi rekisteröityessäsi, mutta korttiasi ei veloiteta kahden ensimmäisen kuukauden aikana. Tuona aikana voit myös milloin vain katkaista tilauksen. Muutoin se jatkuu kahden ilmaisen kuukauden jälkeen hintaan 6,90 eur/kk. Kun olet luonut itsellesi käyttäjätilin, voit ladata SF KIDS PLAY –applikaation puhelimeesi ja/tai tablettiisi, kirjautua tunnuksillasi sisään – ja katsoa ohjelmia tabletista, puhelimesta, tietokoneella tai airplay-toiminnon avulla tv:stä rajoituksetta.

xxx

Tämä on Huonon Äidin ja SF Kids Playn kaupallinen yhteistyö.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia