Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Rooty.

Perunasta on myös pääruoaksi! Moni tuntee perunan lisäkkeenä, mutta peruna taipuu myös pihviksi tässä Ilkka Lääverin ihanassa kasvispihvireseptissä.

Reseptin peruna tulee muuten pakkasesta, arjen helpottamiseksi tietysti, pannunuudelipussissa. Rootyn Pannunuudelit ovat ihan uusi tapa tuoda kotimaista perunaa lautaselle. Ihan omassa suomalaisessa maassa kasvaa nimittäin mahtiraaka-aine: terveellinen, edullinen ja maistuva! Ja nyt perunaa löytyy myös nuudeleina!

Perunan uudella tavalla toi kauppojen pakatealtaaseen Rooty, ja sieltä pakkasesta löytyy kahta eri Rootya:

Pannunuudeleita ja Perunahippuja, joista molempiin tutustutaan Ilkka Lääverin nopeissa ja herkullisissa resepteissä! Peruna-makkararisoton ohjeen löydät täältä, pannunuudeliwokin täältä ja täältä taas löytyy resepti lihapullille perunamuhennoksen kera!

Ja seuraavaksi niin arkiruoaksi kuin leffaillan dippilautasellekin soveltuvat peruna-valkopapupihvit, olkaa hyvä!

Peruna-valkopapupihvit

2 isoa tai 8 pientä pihviä

  • 1 pss Rooty Pannunuudeleita
  • 1 prk kypsiä valkopapuja
  • 2 kananmunaa
  • 150 g juustoraastetta
  • 2 kevätsipulia
  • 2 tl suolaa
  • öljyä paistamiseen

Laita pannunuudelit kulhoon ja mausta suolalla. Lisää valutetut valkopavut, kananmunat, juustoraaste ja hienonnettu kevätsipuli. Sekoita tasaiseksi. Kuumenna paistinpannu ja lisää pannulle öljyä. Paista keskilämmöllä joko yksi suuri pihvi tai neljä pienempää kerralla. Paista pihvejä n. 5 minuuttia per puoli. Käytä halutessa kantta pannun päällä niin pihvit kysyvät nopeammin. Tarjoile esimerkiksi maustetun creme fraichen ja salaatin kera.

Meneekö resepti kokeiluun? Entäs joku muu Ilkan herkullisista Rooty perunahippu- tai pannunuudeliresepteistä? Kerro meille kommenteissa mitä resepteistä teillä testataan ensimmäiseksi, ja olet mukana 100 €:n ruokalahjakortin arvonnassa!

Kaikkien Huonon Äidin kanavilla arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan yksi sadan euron arvoinen lahjakortti päivittäistavarakauppaan. Voittaja saa valita itse haluaako lahjakortin K-ryhmään vai S-ryhmään. Osallistumisaikaa on 22.5. saakka ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 32 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

32 vastausta artikkeliin “Herkutellaan perunapihveillä!”