Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Change Lingerie

Jännittääkö aivan kulman takana häämöttävä äitienpäivä, koska lahjaideat ovat yhä hakusessa? Ei hätää, nimittäin Huono Äiti on tullut auttamaan sinua lahjavalinnassa. Täydellinen lahja voimaannuttaa sen saajaa, valaa häneen itsevarmuutta ja tuo iloa ja jännitystä niin arkeen kuin juhlaankin. Niinpä tänä äitienpäivänä juhlistetaan äitejä ympäri maata alusvaatteilla;)

 

Ovatko alusvaatteet hyvä lahja?

Alusvaatteiden ostaminen elämänsä naiselle voi tuntua aluksi haastavalta ja jännittävältä, mutta todellisuudessa se on helppoa. Kukapa nimittäin tuntisi naisen alusvaatetyylin paremmin kuin hänen kumppaninsa. Kumppani osaa valita alusvaatteet, jotka tuovat naisen parhaat puolet todella esiin. Tyylikkäiden ja naisen itsensä näköisten alusvaatteiden valitseminen osoittaa, että kumppani arvostaa naista ja näkee hänen kauneutensa. Alusvaatesetit tekevät naiselle ainutlaatuisen olon ja ovat hyvällä tavalla näyttävä lahja. Lahjanhankintaa helpottaakseen tarjoaa alusvaatteisiin erikoistunut Change Lingerie nyt kaksi alusvaatesettiä yhden hinnalla Club Change -jäsenille. Suuntaa siis hoitamaan myöhäiset lahjaostokset Changen verkkosivuille tai myymälään ja nappaa tarjous tästä mukaan!

Entä jos kuitenkin jotain muuta?

Onko sittenkin tilanne, että alusvaatteet eivät tunnu olevan elämäsi naisen juttu? Ehkä makuuhuoneeseen kaivattaisiin enemminkin yöpukua tai kenties setistä tuntuu enemminkin uupuvan kaiken kruunaavat sukkahousut tai stay-upit? Ei hätää, siihenkin löytyy ratkaisu seuraavilta riveiltä. Näin äitienpäivän aikaan Changeltä löytyy nimittäin alusvaatteiden ohella lukuisia muitakin tarjouksia! Kaikista yö- ja oloasuista on Club Change -jäsenille -40% tarjous.

sukkatuotteista (sukkahousut, stay-upit, nilkkasukat yms.) taas löytyy niin kolme kahden hinnalla, kuusi kolmen hinnalla kuin myös kymmenen neljän hinnalla tarjoukset!

Ps. Changen VIP+ -jäsenille tarjolla tätäkin parempia tarjouksia. Alusvaatetarjouksen hyödyntäjälle vapaavalintainen sukkatuote kaupan päälle (vain myymälästä), yö- ja oloasut taas huimlla -50% alennuksella!!

Arvonta ❤️ Voita vapaavalintainen alusasusetti!!
valitse suosikkisi täältä. 
Kerro se meille kommenteissa. Kaikkien Huonon Äidin kanavilla arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan yksi vapaavalintainen Change Lingerie alusasusetti. Voitto noudetaan lähimmästä Change Lingerie -myymälästä, ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Osallistumisaikaa on 30.5.2023 saakka. Huomaa tämä: Huono Äiti ei IKINÄ pyydä voittajiaan kirjautumaan millekään ulkopuolisille sivustoille, tai antamaan esimerkiksi luottokorttitietojaan voiton lunastamiseksi. Facebook ei ole osallisena arvonnassa.
#changesuomi #changelingerie #loveallshapes

Pps. Muista tsekata myös Changen vapaavalintaisen alusvaatesetin arvonta Huonon Äidin Facebook-sivuilta!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 3 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

3 vastausta artikkeliin “Eleganssi lähtee perusteista, ihanat alusvaatteet ovat eleganssia”