Kaupallinen yhteistyö Sorcolor

Kukaan ei todellakaan halua tehdä sitä, mutta todelliset ystäväsi auttavat sinua, jos voivat. Siis talkoot. Häätalkoot, polttarit, muutto ja ah maalaustalkoot.

Talkooavun pyytämisessä on syytä tunnustaa, että pyytämäsi ei ole hauska tai helppo tehtävä. Kukaan ei halua pakata ja muuttaa eikä maalata kaverille koko viikonloppuaan tai edes yhtä kallisarvoista päivää. Tosiystäväsi käärivät hihat ja tekevät sen hymyillen, mutta silti tekevät jotakin muuta mieluummin.

Ystäväsi, joilla on pieniä lapsia tai joilla on erittäin kiireinen aika töissä, eivät todennäköisesti ole parhaita talkoisiin. Tietenkin jotkut ihmiset järjestävät elämänsä uudelleen tarpeen mukaan tehdäkseen palveluksen jollekulle, jota he rakastavat (hei, äiti!), mutta jos mahdollista, on parempi olla asettamatta ketään sellaiseen tilanteeseen vaatimalla talkoisiin.

Tiedämme kaikki myös määrätietoisen pomottelijan, joka komentaa ystäviään kuin armeijan kapiainen ja unohtaa: kuka tahansa sinua auttaa talkoissasi, tekee sen ystävällisyydestä.

 

Älä luota ystäviin, kun todella tarvitset ammattilaisia

Jotkut työt on paras jättää ammattilaiselle. Ammattimainen maalausliike tuo konkreettista arvoa kotisi jälleenmyyntiarvoon. Kokeneilla ammattimaalareilla on kokemus ja parhaat työkalut ja tekniikat tehdä maalaustyöt tarkasti ja hyvin.

Esimerkiksi talon maalaaminen voi kuulostaa helpolta hommalta, mutta todellisuudessa se vaatii ammattitaitoa. Jokainen voi toki kokeilla maalata ison omakotitalon ensikertalaisena ja selvittää kaiken tarvittavan itse, mutta on toki helpompiakin vaihtoehtoja. Ammattimainen maalausliike tuo konkreettista arvoa kotiisi.

Ammattimaalarin jäljiltä pinnat ovat puhtaat, eikä seassa ole sotkuisia hiutaleita, roskia tai siruja. Ammattilainen osaa myös peittää pois asiat, joita ei maalata. Puhdistukseen, pohjamaalaukseen ja maalaukseen liittyvä huolellisuus on rahan arvoista.

Ammattilaisen palkkaaminen ei ole niin kallista kuin luulet

Sorcolorilla on ammattitaitoiset ja kokeneet maalarit, jotka tekevät työt laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa. Heillä on myös laaja tuntemus erilaisista maalausmateriaaleista ja tekniikoista, joten voit olla varma, että kotisi maalataan oikein. Sorcolor Oy on suomalainen maalausurakoitsijayritys, joka on perustettu vuonna  2013. Sillä on toimintaa koko Suomessa ja 12 toimipistettä noin 600 työntekijää ja  yli 13 000 maalattua kohdetta. Sorcolor maalaa omakotitalot ja taloyhtiöt sisältä ja ulkoa, seinät, katot ja lattiat. Lue tästä lisää. 

Maalaustyö voi olla aikaa vievää ja vaativaa. Sorcolorin tilaamalla säästät aikaa ja vaivaa, sillä sinun ei tarvitse itse huolehtia työtarvikkeiden hankkimisesta, suojaamisesta tai siivoamisesta.

Sorcolor käyttää korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä maalausmateriaaleja, jotka takaavat kestävän lopputuloksen.

Sorcolor tarjoaa kilpailukykyisen hinta-laatusuhteen maalaustöille. Heillä on myös joustavia maksuvaihtoehtoja, joten voit maksaa työn kätevästi osissa.

Sorcolorilla on vastuuvakuutus, joka korvaa mahdolliset vahingot. Sorcolorin tilaaminen on helppoa: Pyydä tarjous verkossa tai puhelimitse. Sovi työajankohta. Sorcolor hoitaa loput!

Tai sitten voit olla se tyyppi, joka maalasi taloa ulkoseinät sisämaalilla. Hei älä ole se tyyppi.

Onko sinusta ok pyytää ihmisiä talkoisiin vaiko ei? Kommentoi!

— Huono Äiti

Artikkelissa on 25 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

25 vastausta artikkeliin “Ei kiitos enää talkoita – ota apuun ammattilainen”