Yhden täytyy olla Huono, jotta muut voivat olla hyviä!

Huono Äiti on hahmo, jonka elämä on sellaista kuin ihmisten elämät ovat neljän seinän sisäpuolella. Sitä elämää, joka ei ole täydellistä vaan vajavaista, jossa ollaan välillä hyvin kyllästyneitä  ja voimattomia. Huonon Äidin paras ase on huumori ja kun se ei auta, huutaminen.

Huono Äiti on jo 5 vuoden vuoden korkeassa iässä ja maan suosituin perheblogi. Tässä MTV:n uutinen asiasta 29.10.2015

Huono Äiti on rekisteröity tavaramerkki, kunnioitathan tekijänoikeuksia. Huono Äiti –tavaramerkin omistaa Huono Äiti Oy. Huono Äiti Oy on sosiaalisen median yritys, joka alkoi Facebookista yli viisi vuotta sitten ja sen jälkeen matalalento ei ole pysähtymään päin – jatkuvasti 300 000 FB-naisen orgaaninen viikkokattavuus sekä yli 50.000 eri viikkokävijää saitilla on naisyhteisö, jonka kanssa aika kuluu!

Huono Äiti omistaa myös tavaramerkit Huono Isä ja Huono Kokki. Huonon Äidin kauppa on Hyvä Kauppa.

Huono Äiti tekee kaupallista yhteistyötä valitsemiensa yritysten kanssa. Yhteistyötä viitoittavat seuraavat asiat: Huonon Äidin pitkä journalistikokemus maan kärkimediassa sekä totuus. Valehtelemaan ei lähdetä mistään hinnasta.

Voit kysyä yhteistyöstä referenssejä. Huono Äiti Oy konsultoi myös yrityksiä siitä, miten somessa pärjätään ja miten ei.

Huonon Äidin tarinat käsittelevät elämää. Naiseutta, miehisyyttä, parisuhteita, sitä kun ei ole parisuhteita, lapsia, ruokaa, autoja, taloja, elämän jatkuvaa kaaosta – ja kaikkea niiden väliltä. Huonoon Äitiin kirjoittavat Huono Äiti itse sekä kaikki Huonon Äidin seuraajat ja Huonon Äidin toimitus.  Huono Äiti on blogista kasvanut yhteisö. Eikä muuten mikään vähäinen yhteisö.

Huono Äiti on ollut runsaasti esillä mediassa, mm. Nelosen Uutisissa, Huomenta Suomessa, Ylen Bettina Sågbomin vieraana, Ylen Stradassa, Radio Rockin aamuvieraana, Ylessä Roman Schatzin, Olga K:n ja Maria Jungnerin vieraana. Huono Äiti on esiintynyt myös lukuisissa lehtihaastatteluissa Annassa, Kotivinkissä, Kirkko & Kaupunki -lehdessä, Ilta-Sanomissa, Me Naisissa, Iltalehdessä ja Kauppalehti Optiossa.

Huonoon Äitiin kirjoittaa jo hyvä joukko naisia ja miehiä. Lisää hyviä mahtuu joukkoon! Huono Äiti Oy:n omistaa toimittaja Sari Helin perheineen. Sari Helin on tuttu YLE:n ajankohtaisohjelmien tv-toimittajana, radiotoimittajana sekä kolumnistina eri naistenlehdistä.  Huono Äiti on julkaissut myös kaksi kirjaa.

Huonoon Äitiin saa yhteyden sähköpostilla aiti@huonoaiti.fi. Keskustellaan!

Huono Äiti Oy, Ritarikatu 9, 00170 Helsinki. Y-tunnus 2420695-1.

 

Huono Äiti lukuina