Kaupallinen yhteistyö. Yhteistyössä Viking Jalkineet.

Ne ovat taas täällä. Loska-aamut. Aamut, joina talvi yllätti perheet. Kuraiset aamut, kuuraiset aamut, jäätävän tihkun aamut ja lumiset aamut. Nyt on tärkeää, että lapsilla on säähän sopivat kengät, joka aamu, mitä lie taivaalta yön aikana tullutkaan!

Kumpparit on jees moneen tarpeeseen, mutta kun ilmat kylmenevät, ei niillä enää oikein pärjää. Sitäpaitsi muistat varmaan itsekin sen tunteen, kun hikinen villasukka ruttaantuu kumpparin pohjalle ja saappaanvarsi hörppää lunta…yyh. Parempi valinta on vedenpitävät, lämpimät kengät joilla pärjää niin jäähileisessä kuralätäkössä, loskassa kuin hangessakin. Lätäköiden ääreltä kun ei lapsia voi pitää poissa, eikä tarvitse edes yrittää jos kengät ovat oikeanlaiset!

Viking Thermo Ultra on kevyt, lämmin ja vedenkestävä saapas, joka lämpösaapas voi näyttää kumpparilta, mutta on tehty BASF Elastopan® polyuretaanista. Saapasta valmistettaessa siihen syntyy miljoonia pieniä ilmakuplia, jotka tekevät siitä puolet kevyemmän kuin PVC:stä valmistetun saappaan, mutta lähes kolme kertaa lämpimämmän.

Ilmakuplat toimivat myös lämmöneristeenä: samalla tavalla kuin makuupussissa tai kerrospukeutumisessa sisään jäävä ilma on se mikä lämmittää! Pikkuvarpaiden palelua ehkäisemässä on myös villasekoitevuori. Saappaiden pakkastenkestävyys on testattu 20 pakkasasteessa, eli ne eivät jäykisty sillä tavalla kuin muovi saattaa kovassa pakkasessa tehdä.

Saumattomat saappaat ovat täysin vedenpitävät, mikä omalta osaltaan pitää jalat lämpiminä. Tiedät kyllä miten äkkiä varpaita alkaa palella kun sukat kastuvat! Sitä paitsi ainakin kaikki mummot tietävät, että flunssahan siitä seuraa, jos kulkee märin jaloin!

Päiväkodissakin pääsee vähän helpommalla, kun samoilla kengillä pärjää tarvittaessa pakkasessa ja vetisessä loskassa. Ja käsi ylös kenelle on käynyt niin (muutamankin kerran…) että ne kumpparit ovat aina siellä väärässä paikassa. Vai onko se aina vaan meidän lapsi, jolla on jalassa lainasaappaat tai ihan väärän sään kengät…

Saappaassa on tilava lesti, joka sopii suomalaiseen jalkaan. Lisäksi lasten on helppo pukea se itsekin, joten vanhemman ei aina tarvitse kontata ja kumarrella ahtamassa saapasta lapsen jalkaan. Harvinaisen tukalaa hommaa kun on itsekin tönköksi talvivaatteisiin pakkautunut!

Saappaiden materiaali, hankauksen ja kulutuksen kestävä BASF Elastopan® polyuretaani, on ympäristöystävällistä ja hajoaa luonnossa. Värejä löytyy ihan joka makuun ja haalariin sopivaksi.

Huono Äiti suosittelee näitä kenkiä!

 

Jos lapsesi viihtyvät lätäköissä, tykkää Facebookissa tai kommentoi tähän, niin me arvomme kaikkien osallistujien kesken yhdet Viking -kengät. Minkä kokoiset kengät teille tulisi?

Tämä on Huonon Äidin ja Viking Jalkineiden kaupallinen yhteistyö. Huono Äiti ehdotti yhteistyötä Vikingille, koska Vikingin kengät eivät olleet koskaan hajonneet kankaasta eivätkä päästäneet vettä läpi lapsen sukkaan kovassakaan kulutuksessa. Kenkäkumppanivalinta on siis mitä suurimmassa määrin kokemuspohjainen.

Kaupallinen yhteistyö. Yhteistyössä Viking Jalkineet.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 37 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

37 vastausta artikkeliin “Viking Thermot kestävät pakkaset ja vesikelin”