Niin siinä sitten kävi, että tipatonta tuli kokeiltua – kuten muuten iso osa juomaikäisistä suomalaista. Se vaikutti ihoon ja uneen parantavasti ja antoi kyllä virtaa päivään. Täällä tipattoman ja ammattitipattoman viisasta puhetta viisasten juomasta, viinasta – katsomisen arvoista!

— Huono Äiti

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Tipaton tammikuu paransi unen ja ihon”

  • Miksi alkoholiton saa aikaan kiusallisia epäilyjä raskaudesta? sanoo:

    Miksi nuorta naista (25-30), joka ei ota alkoholia tarjottaessa epäillään aina raskaaksi olevaksi?

    Olin ulkomailla suuren tunnetun kansainvälisen firman konfrensissa. Pitkän päivän jälkeen osallistujille tarjottiin ruoka buffee ja avoin baari (viinejä). Kaikki osallistujat olivat noin 25-35 vuotiaita. Koska päivä oli ollut pitkä, enkä ollut syönyt paljoa sinä päivänä, ajattelin aloittaa ruokailemalla ja juomalla vettä. Pyöreässä pöydässä tämä sai aikaan katseita, nyökkäyksiä ja tuumailuita, erityisesti naisilta. Kyllä sen kaikista ulkoapäin näki että ajattelivat minun olevan paksuna ja ilman sormusta (koska olin sinkku). Tilanne oli sen verran kiusallinen että päätin ottaa lasin viiniä (vaikka en sitä pitkän päivän päätteksi halunnut) jälkiruuan kanssa. Siihen loppuivat niiden epäilyt.

    Mutta miksi näin? Miksi alkoholi luetaan nykyisin normaaliksi kanssakäymiseksi ja alkoholiton epänormaaliksi tilaksi (raskaana tai ex-holisti)? Tämä tapahtui Ranskassa ja osallistujat olivat muista Euroopan maista. Jos itse ikinä järjestän juhlia niin niissä sekä holillinen ja holiton tulevat olemaan saman värisiä jotta ihmisten ei tarvitse selitellä valintaansa kenellekkään!