Tee itse pääsiäisaskartelut, tee itse pääsiäisruoat, tee itse pääsiäissiivous, tee itse kaikki ja nyt myös mukana pääsiäismunat! Päätä pakottaa!

Huono Äiti näki uutisen, jonka mukaan pääsiäismunat tehdään nyt itse, jos halutaan olla trendin harjalla. Siis niinku mitä lajia? Enää ei siis riitä, että muistat ostaa ne munat kaupasta tai maalata ne munat omin pikku kätösin – ehei! Nyt kunnon trendsetteri tekee muotit, hankkii elintarvikevärit, tuusaa ja hyysää, kunnes eittämättä ihan upea tulos on kaikkien ihailtava ainakin Facebookissa.

Tavalliselle väsyneelle kuolevaiselle tästä tulee migreeniä. Ei pysty, kun ihan ne kaupan suklaamunatkin alkavat jo etoa kun niitä on vedetty posket lommolla pari viikkoa.

Tästä syystä haastan sinut mukaan munataukoon! Munatauko tarkoittaa sitä, ettei syödä itse tehtyjä tai kaupan tädin tekemiä munia vähään aikaan, esimerkiksi puoleen tuntiin. Tänä aikana voi hyvin napsia vaikka näitä Läkerol Dentsejä – huom! ei sitten askia kerralla hyvät ihmiset!

Läkerol-5662

 

 

Munavapaan siivittämiseksi ajattelin arpoa Läkerol Dentsin tuotepaketin kolmelle onnettaren suosikille. Minulla on Dentsejä koko ajan käsilaukussa ja jos niillä on kerran tieteellisesti todistettu positivinen vaikutus hampaisiin, miksi niillä ei voisi olla myös epätieteellisesti todistettu positiivinen vaikutus koko elämään!

Voit osallistua arvontaan joko kommentoimalla tähän jotakin halusi mukaan tai Facebookiin, valinta on sinun!

PS. Tämä on kaupallinen yhteistyö. Huonon Äidin henkilökohtaisten mieltymysten perusteella Huono Äiti on solminut yhteistyökumppanuuden Cloettan kanssa.

 

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 7 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

7 vastausta artikkeliin “"Tee omat pääsiäismunasi" – nyt tuli migreeni!”

 • Elna sanoo:

  Mmmm. Dentsejä 🙂

 • Annika sanoo:

  Ihmettelin tätä pääsiäishössötystä just puolisolleni. Kauhea stressi ja kiire ihmisillä – pitää leipoa tupa täyteen herkkuja, siivota, koristella, lähetellä kortteja jne. Eikä siinä mitään jos sellaisesta pitää – minä en. Meillä raeruohoa ja pari koristetta pöydällä, tänään syödään karitsanpaistia ja järjestetään pojille munanetsintää pihalla ja muuten olla möllötellään vaan kotosalla, yhdessä.

 • Sanna sanoo:

  Laitoin vanhimman lapsen pelireissulle pääsiäiseksi (ensimmäistä kertaa ilman vanhempia). Lähtö pe aamulla. Torstaina illalla lapsi ilmoitti, että joukkuetakin vetoketju on rikki, tarvitsee varahikipuvun, teräsuojat on rikki, uimahousut pienet ja lenkkarit oli rikki. Eipä siinä, lapsi autoon ja metsästämään puuttuvia palasia. Hommat saatiin hoidettua, tavarat pakattua, huh. Nukkumaankin ehdin jo puolilta öin. Pe-aamuna puoli seitsemän keskimmäinen lapsi 5v. tuli sänkymme viereen itku silmässä ja sillä hetkellä muistin: SUKLAAMUNAT UNOHTUI. Valehtelin, että pääsiäinen on vasta lauantaina, että olin laskenut väärin kun sanoin, että vielä kaksi yötä… Lauantaiaamuna viimein löytyi tyynyn vierestä muna. Suklaakuoren sisällä oli se lelukotelo, siellä ohje, mutta ei lelua.. Itkuhan siitäkin tuli. Että tällaista. Ei tod. haittaa, vaikken koskaan enää näkisi yhtään suklaamunaa. 😀

 • Viiden lapsen äiti sanoo:

  Ei vaan jaksanut aloittaa tekemistä edes omaks iloks. Poikia kiinnosti yhtä paljon, kun sikaa se minkä merkkinen auto sulla on. Ja loppupeleissä se rauha ja aika siihen tekemiseen, kuka sen ois taikonut ja mistä? No rairuohot saatiin sentäs, ku mullat purkkii ja siemenet perään ja AVOT!!

 • Senni sanoo:

  Hain eilen lammasta intialaisesta. Oli taatusti paljon parempaa kun jos olis itse tuusannu..

 • tuula hirvonen sanoo:

  itse en ole kovinkaan paljon panostanut pääsiäiseen. johtuneekohan sitten siitä että nuorempana meillä kotonakaaan ei ollut mitään ihme häslinkiä pääsiäisenä. tänä vuonna kun emme lähteneet reissuun niin laitoin ruohon kasvamaan ja sekin on kyllä kitu kasvuinen. kukon ja kanan laitoin paikoilleen ja sitten ihan lastenlapsia ajatellen ostin pieniä pääsiäismunia kulhoon jos he sattuvat tulemaan vaikka kylään. pääsiäiäinen on ollut minulle aina että silloin ollaan reissun päällä joten kotiin ei ole tarvinnut mitään hankkia. ja tuohon tekstiisi viitaten. niin onhan se mahtavaa jos jotkut äidit jaksavat ja viitsivät tehdä alusta loppuun munansa itse. nostan heille hattua!

 • Maijjju sanoo:

  Munia on syöty jo iiiihan liikaa! Dentsit todellakin kelpais nyt. Itselle ja lapsellekin tekis varmaan hyvää..