Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Reckitt

Puhtaiden astioiden ja toimivan astianpesukoneen salaisuus? Suola. Suolan avulla astiat puhdistuvat kunnolla ja tulevat astianpesukoneesta raikkaan kirkkaina. Astianpesukone suolalla ei siis mausteta astioita, vaan sitä käytetään erityisenä puhdistussuolana parantamaan pesutulosta.

Ruuhkavuosia elävissä kotitalouksissa astianpesukonetta käytetään parhaimmillaan monta kertaa päivässä, jolloin koneeseen kertyy kalkkia. Kalkkikertymät heikentävät pesutehoa, jolloin lasit ja lautaset tulevat koneesta harmahtavina ja täynnä täpliä.

Näin käytät astianpesukonesuolaa

Finish-astianpesukonesuolassa on viisi tehotoimintoa, ja sen raekoko on astianpesukoneeseen sopiva. Suolan puhtaus varmistaa, että koneen vedenpehmennin toimii tehokkaasti ja ehkäisee kalkkikertymiä. Lisäksi suolan käyttö vähentää astioihin ja laseihin jääviä tahroja ja vesiläikkiä. Älä siis käytä mitä tahansa esimerkiksi ruoanlaittoon käytettävää suolaa, koska se voi olla koneelle ja sen osille vahingollista.

Etsi astianpesukoneen pohjasta pieni kannellinen lokero.

Avaa lokero ja täytä se Finish- erikoissuolalla, jonka jälkeen sulje kansi. Jos suolan annosteleminen tuntuu hankalalta, kannattaa tässä käyttää esimerkiksi suppiloa apuna.

Kun suola on lisätty, voit täyttää koneen likaisilla astioilla, lisätä konetiskiainetta ja käynnistää pesuohjelman tavalliseen tapaan. Kun pesuohjelma on päättynt voit huomata, että harmahtavien ja kulahtaneiden astioiden sijasta astiat ovat kirkkaan puhtaita ja kuivia ilman outoja täpliä. Finishin astianpesukoneeseen tarkoitettua erikoissuolaa voi ostaa hyvin varustelluista päivittäistavaraliikkeistä.

Milloin lisätä astianpesukonesuolaa?

Nykyaikaisissa astianpesukoneissa on yleensä merkkivalo, joka kertoo, milloin on aika täyttää astianpesukoneen suolasäiliö. Vanhemmissa astianpesukoneissa saatta olla kelluntailmaisin, joka ilmoittaa, kun suola on vähissä. Ja tietysti voit aina tarkistaa säiliön, jos astiat tulevat koneesta ulos harmahtavina ja täplikkäinä. Jos suola on vähissä, niin sitä kannattaa lisätä.

Koska Huono Äiti -toimitus arvostaa kauniita, kirkkaita ja tahrattomia astioita arvotaan yhdelle onnekkaalle Huonon Äidin ystävälle Finish astianpesukonesuola – tuotepaketti. Kerro meille kommenteissa, oisko sunkin aika lisätä tiskikoneeseen suolaa, niin olet mukana! Arvonta suoritetaan kaikkien Huonon Äidin kanavilla arvontaan osallistuneiden kesken ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 24 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

24 vastausta artikkeliin “Tässä puhtaiden astioiden salaisuus”