Tästä trendistä et ole lukenut yhdestään sisustuslehdestä, joissa tyhjänvalkeat ja siistit tilat esittävät ihmisten sisustuksia! Tämä tyyli on uniikki ja siksi niin täydellinen – nyt voit antaa kevään tulla!

Kevään huikein sisustustrendi on kasatyyli! Ja se on todellakin eri asia kuin kasarityyli, joka on jo niiiiiin out! Kasatyyli on just niin tätä päivää ja vielä enemmän, kasatyylillä näytät, että olet sisustuksessa ihan omalla tasollasi. Kun muut vielä harjoittavat minimalismia, kasatyylin sisustaja siirtyy suoraan takaisin maksimalismiin, jossa kaikkea on paljon ja täydessä epäjärjestyksessä. Esimerkkejä upeista kasatyylin sisustuksista:

kuva-55

Lehtikasalla teet uskottavan vaikutuksen välittömästi! Lehtikasa kertoo siitä, että olet urbaani kiireihminen, jolla ei todellakaan ole aikaa lukea kirjoja vaan otat tarvittavan tiedon tärkeistä lehdistä. Sirottele päällimmäiseksi erikoislehtiä kuten Skimbaajaa, näin annat tosi coolin vaikutelman, vaikka olisit käynyt Lapissa vain harrastamassa parinvaihtoa. Lehtikasa kerää myös hyvin pölyä ja se taas tukee immuniteettia.

kuva-51Yllätyksellisyys on kasatyylin SE juttu! Sukat kristallimaljassa on yllätys ihan parhaasta päästä, jonka päihittää vain likaiset alkkarit kristallimaljassa -installaatio.

 

kuva-54

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vaatekasa on vaan niin tätä päivää! Tällä annat huoletonta viestiä siitä, miten pyykkääminen, silitys, mankelointi ja kaikki turha esittäminen on niin out! Vaatteet jätetään käytön jälkeen kasaan ja siitä ne aamulla taas vedetään niskaan.

kuva-49

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tässä vielä tosi näyttävä yhdistelmäkasa! Yhdistelmäkasasta löydät kaiken tärkeän yhdellä kertaa: laskut, käytöstä poistetut lelut, käytössä olevat lelut, raavitut tulitikut ja mikä parasta: suklaalevyn! Kun jätät suklaalevyjä kasojen päälle näytät maailmalle, että tämä sisustaja ajattelee jutut loppuun asti. Koskaan ei voi tietää, minkä kasan alla suklaahimo alkaa jäytää!

Näillä vinkeillä onnistut varmasti lupaa Huono Äiti!

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 6 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

6 vastausta artikkeliin “Sisusta sinäkin kevään upeimmalla sisustustrendillä!”

 • Lady of The Mess sanoo:

  Tuttu juttu. Kasoissa löytyy;)

 • Petra sanoo:

  Oukkei, kävit siis meillä kuvaamassa 🙂 Olen itse harrastanut tätä trendikästä kasatyyliä jo kauan ennen perhe-elämää. Ainoana erona on se, että sinkkuaikoina todellakin tiesin mitä mistäkin kasasta löytyy – nyt on vähän niin ja näin, useimmiten kuitenkin löytyy kaikki tarvittava. Pienehkön etsiskelyn jälkeen. Mieheni ei voi sietää pinoja… Lapset sukkuloivat sujuvasti pinoista toiseen ja kasailevat omia pinoja sujuvasti.

 • Piippari sanoo:

  Meillä mies myös sekä tehtailee että räjäyttelee kasoja ja muksu kehittelee taitavasti pieneksi ihmiseksi noita yhdistelmäkasoja. Kirjahyllyt on niin täynnä että niissäkin on kasoissa lehtiä ja kirjoja. Kaikki tavarat eivät mahdu kaappeihin joten kasoja on siellä täällä. Eihän mitään voi oikeastaan heittää poiskaan kun ei sitä koskaan tiedä koska jotain tarvitaan vielä… 😉 Meillä on myös laatikko- ja korikasoja kun olen yrittänyt ”piilottaa” tavaroita liian ilmeisistä kasoista. Lopputuloksena asumme kirpputorin varastoa muistuttavassa kodissa… 😀

 • Tuikku sanoo:

  Olen tässä tyylissä ihan trendsetteri. Kasojen lisäksi suosin nyssäköitä. Tavarat ovat pienissä nyssäköissä, eli teen nyssäkkäkasoja. Joissakin nyssäköissä on sisältönä – nyssäköitä! Paras nyssäkkä on sekanyssäkkä, eli siihen kerätään käsilaukusta kaikki se, jota ei käsilaukkua vaihtaessa katsota tarvittavan uudessa käsilaukussa. Näitä minulla on useita. Käsilaukunvaihtonyssäkkä saattaa sisältää mm. minipullon oliiviöljyä (kulkenut mukana kolme vuotta), hiuslenkkejä ajalta kun minulla oli pitkä tukka, sushibaarista saatuja, kuivuneita soijapusseja, edellisen kännykän laturi ja reseptilääkkeet vuodelta 2006. Vaihdan käsilaukkua useita kertoja vuodessa.

 • Mari Koskinen sanoo:

  …missä välis sä oot käyny meillä kuvaamassa?!

 • miusku sanoo:

  Voi, meillä tätä trendiä on noudatettu jo vuosia!Mieheni yleensä ”räjäyttää” vaivalla kokoamani kasat ja sitten on taas kaikki tavarat hukassa (lue:oikeilla paikoillaan) Tämä on sitä ”hallittua kaaosta” 😀