Käytiin ystävän kanssa syväluotaava keskustelu siitä naisen aseesta. Niin, just siitä. Ja todettiin, että aseeksi SE on kyllä varsin vaikeuksia aiheuttava vehje:

Kaikki alkoi siitä, kun ystävä totesi elämänsä kaikkien suurimpien vaikeuksien johtuvan just siitä, että se naisen salainen ase on olemassa.

1. SE johdattelee ja hallitsee ajattelua. Jos SE saa päähänsä haluta ja himoita jotakin (yleensä miestä), siitä se tuska vasta alkaakin. Kaikki ajattelu alkaa tapahtua SE edellä, mikä on kovin tylsää, koska SE sijaitsee ala- eikä yläpäässä.

2. SIELLÄ on koko ajan joku remppa menoillaan. Menkat tulossa tai menossa tai jos ei ne niin vaihdevuodet alkamassa tai loppumassa. Koko ajan pitää miettiä sitä, että jonkinlainen öljynvaihto on odotettavissa jos ei tänään niin ainakin huomenna. Tämä tarkoittaa jatkuvaa varuillaanoloa. Auta armias jos ei ole varuillaan, saa kohta puskea SIELTÄ 5 kiloista yllätyspakettia.

3. SEN ympärillä pyörii kokonainen oma diagnoosimaailmansa. Hiiva, klamydia, syylä, sankkeri – ei yhtään sanaa, joissa olisi millään tavalla mukava takapotku. Pelkkiä vaikeuksia luvassa kelle tuohon ansaan uskaltaa langeta.

4. SE on vieläpä ihan väärin sijoitettu naiskehoon. Karvojen ajelu, lääkinnälliset toimet, äkillisen harmaantumisen toteaminen sekä muu tarkastelu on kovin vaikeaa menettämättä tasapainoa ja lyömättä päätään kylpyammeen reunaan.

5. SEN ympärillä on ihan kokonainen teollisuus tekemään SIITÄ parempi. Vaginadeodorantti? Vaginan valkaisu? Vaginan plastiikkakirurgia? Vaginan tiukennus? Kaikki tämä ja paljon muuta only in America. Saattaa sittenkin olla, että SE on luontoäidin suurin vitsi ja SEN kanssa vain pitää nyt elellä kunnes kuivuu rusinaksi.

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia