Minä pelasin tätä koko viime yön, pelaa sinä jo ensi yönä! Kevät tai oikeastaan mikä sää hyvänsä on otollinen oksennuspelille! Oksennuspeli sopii kaiken ikäisille ja sitä voi pelata yksin tai suuressa ryhmässä. Oksennuspelin säännöt:

  1. Kun lapsi aloittaa alustavan kakomisen sängyssä, käännä kylkeä ja luule, että onpas taas yskää. Kun lapsi huutaa okse, jää vielä vetämään aamutakkia niskaan ja etene hitaasti lähtöruutuun.
  2. Nosta lapsi sängystään mahdollisimman korkeille käsivarsille, mielellään pariin metriin. Kompastu vessaan mennessäsi pehmoeläimiin ja jää hetkeksi sadattelemaan asiaa. Älä ehdi vessaan.
  3. Vessan ja makuuhuoneen välimaastossa okse ryöpsähtää. Kun lapsi on mahdollisimman korkealla, okse leviää kymmenen neliön säteelle ja pilkuttaa koko kämpän.
  4. Koska myöhästyit vessaan viennissä, joudut siivousvuoroon. Aloita klaapimalla irtoruoka huonekaluista (kalaa taas), jatka vesipesulla ja totea, ettei haju lähde millään.
  5. Bonuskierroksena huomaat, että myös uusi päiväpeite on oksessa. Nopean tarkistuksen jälkeen tajuat, ettei se kestä vesipesua. Piti taas ostaa halpaa!
  6. Jatka siivousta. Lapsi itkee vieressä oksennettua MuumiMammaa. Lupaat pestä yöllä Muumin.
  7. Vaihdat lapsen vaatteet ja lakanat. Sijoitat lapsen takaisin sänkyynsä.
  8. Aseutu mukavasti omalle tyynyllesi. Aikaa tähän kaikkeen on kulunut kello 02-03. Et saa enää unta.
  9. Alat tuntea mahassasi outoa möyrintää. Harmistut kevyesti. Nukahdat harmistuneena.

10. Kello 04.30 Yllätyskierros: aloita kaikki alusta! Okse on palannut, tällä kertaa toinen lapsi oksentaa.

Ihania peliöitä kaikille toivottaa pelin testaaja, Huono Äiti!

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia