Naisen käsilaukku on kuin miehelle autotalli. Siellä voi säilöä tuiki tarpeellisia esineitä, joita voi tarvita milloin hyvänsä. 

Naisen käsilaukusta voi kaivaa esiin näitä aarteita:

– korvikset, hiuslenksu, kyniä ja lukemista

– jotain mädännystilassa olevaa ruokaa (ei koskaan suklaata, koska se ei ehdi mädännystilaan)

– nenäliinat ja meikinpostopyyhkeet siltä varalta, että tulee paha PMS-tilanne ja joutuu ensin raivoamaan ja sitten itkemään niin, että meikit valuu

Sit fiksuilla ja ajattelevaisilla naisilla on käsilaukussaan aina 100% ksylitolia sisältäviä Jenkki Professional ksylitolipastilleja! Niiden voi antaa aterian jälkeen sulaa suuhun  – hampaat tykkäävät! Tulee myös kiva freesi olo suuhun. Pastillissa yhdistyvät ksylitolin ja D-vitamiinin terveysvaikutukset sekä raikkaat mintun ja appelsiinin maut.

Se on sitä itsensä ajattelua, niiden elämän tuomien vaatimusten melskeessä.

Jenkki-5569

Kuva: Huono Äiti/Tuulevi

 

Näitä tavaroita olen kuullut löytyneen myös joidenkin naishenkilöiden käsilaukuista:

– napinompelusetti ( EI minulta, toim.huom.)

– ehkäisyvälineet, käytetyt tai käyttämättömät

– naisten hygieniatuotteet, käytetyt tai käyttämättömät

– kalja- , siideri-, tai lonkkupullon etiketit tai korkit

– menolippu mihin hyvänsä ilman paluumahdollisuutta

Jos listasta puuttuu mielestäsi joku olennainen, Sinun laukustasi löytynyt järjetön aarre, kuten kissanoksennus tai kaatunut kahvi, kerro siitä! Kertominen tapahtuu luonnollisesti kommentoimalla tähän blogiin. Kommentoimalla osallistut arvontaan, jossa voittaja saa käsilaukkuunsa pakattavaksi uusia Jenkki Professional -täysksylitolipastilleja! Sille joka osaa sanoa kaatumatta, pastilli suussa sanan täyskylitolipastilli, erikoispalkinto ;).

Sori, en osta teille uusia käsilaukkuja, ne vanhat saa kelvata, koska niissä tarinat ( ja ehkä myös pieneliöt ) elävät.

PS. Tämä on kaupallinen yhteistyö. Huonon Äidin henkilökohtaisten mieltymysten perusteella Huono Äiti on solminut yhteistyökumppanuuden Cloettan kanssa.

Jenkki-5568Kuva: Huono Äiti/Tuulevi

Kilpailun järjestäjä maksaa arpajaisveron. Voitot toimitetaan vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan tai palveluihin.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 134 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

134 vastausta artikkeliin “Paljasta hulluin käsilaukustasi löytynyt tavara!”

 • Emmi Muurla sanoo:

  Käsilaukustani on löytynyt narikkalappu (koskaan ei oo kyllä oma takki hukkunut narikkaan).

 • Näppärä emäntä sanoo:

  Käsilaukkuni on kuin Bermudan kolmio tai avaruuden musta aukko, ikinä ei tiedä mitä se on kitusiinsa imenyt… Valitse mieleisesi kumma kapistus seuraavista käsilaukkuni syövereistä tavatuista esineistä: Makitan akkuporakone, betonin hiomakivi, 5 metrin rullamitta, mattopuukko, sekalainen seurakunta ruuvimeisseleitä, pakastepussirulla (todella näppärä vauvan kakkavaipoille), vaippoja, tuttipullo, hiuslisäke, pikkarit (puhtaat), dildo, geishakuulat, korkkarit, 7-kiloinen kissa, you name it it’s propably been there… 😉

 • Sipsu sanoo:

  Muumitikkareita

 • tanja sanoo:

  Mul on koirien pantaan kuuluvat sirunumero lätkät omassa laukussa pyörinyt vuosia kun eläinlääkäri reissusta sinne jäi.

 • Astuska sanoo:

  Nenäliinapaketti, ikivanhaa purkkaa, pinni, käsidesisuihke (?!) ja ryttääntynyt pokkari. Laukku on ilmeisesti liian suuri, kun on kirjakin sinne hukkaantunut ?

 • Satu sanoo:

  Minun käsilaukustani saattaa löytyä mm. kauppalappuja. Tämä tuskin on kovin erikoista sinällään, mutta kauppalaput eivät ole omiani, vaan tuntemattomien ihmisten kauppaan tai kadulle hylkäämiä. Löytyneet aarteet jaetaan tietysti sitten aiheeseen vihkiytyneessä facebook-ryhmässä. ?

 • Tuula sanoo:

  käsidesipullo, ruokakaupan kuitteja, nuhjaantuneita servettejä, muutama kuitti, nenäliina, kuitti,useampi huulirasva, tyhjiin puristettu käsirasva, pari kuittia, pölyisiä pastilleja, liiskantunut purkka, siwan kuitti, karkkipussin irtirepäisty yläkulma

 • Kristiina sanoo:

  Miun käsilaukusta löytyy kaikkea,joskus jopa katunu äidinmaidonkorvike.. tällä hetkkellä sielt löytyy vaihtokauppa,harja,monitoimilinkkari,kylmäsprei,lämpögeeli,puhdistusoyyhkeitä,kelakortit, ponnareita,metrimitta ja kaikkee muuta tarpeellista… ja vähemmän tarpeellista.. Työkaverit nauraneetkin et outo on Kristan laukku,mitä kaikkee löytyy.. ja se mitä ei löydy,sitä luultavimmin ei tarvita..??

 • Hanne sanoo:

  Ruuvimeisseli. Lempilaukun hihnanpidikkeellä on paha tapa irtoilla kesken matkan 😀

 • Marja sanoo:

  Hymynaamatarroja. Lapset ovat mestareita yllättämään äidin hyvillä teoilla vaikka kesken autoreissun 🙂

 • NuuNuu sanoo:

  Hieromasauva