Rakastamme (tai emme) listoja, joissa kerrotaan kuinka olla onnellisempia ja elävämme täydempää elämää. Nyt listataan onnellisten naisten tärkeimmät pointit!

Onhan maailmassa nyt muutakin kuin vain se iänikuinen onnellisuus-huttu, mutta kyllä tää elo on helkkarin paljon siedettävämpää onnellisella ololla höystettynä. Sitä paitsi muun muassa empatian, ystävällisyyden tai avuliaisuuden osoittaminen johtaa liki aina onnellisuuteen. Kun laitetaan asiat poikki ja pinoon, niin päästään tärkeiden asioiden äärelle. Tässä HuffingtonPostista bongattu 8 olennaista asiaa, joiden nimeen hyvin onnelliset NAISET vannovat:

1. Onnelliset naiset pitävät yllä rutiineja

Kun tietää mitä päivältä odottaa, niin sinne tänne saattaa putkahtaa iloisia pikkuylläreitä. Jumppatunnille ilmaantuva ystävä, supersympaattinen lihamyyjä ruokamarketissa, kummallisen nopeasti vaatteet päälleen pukevat lapset tai kohteliaasti oven avaava tuikituntematon tyyppi. Kun tiedät mitä päivältä odottaa realistisesti, niin mukavat pienet asiat värittävät päivää ihan eri tavalla.

2. Onnelliset naiset bongaavat hyviä juttuja ympäriltään

Opettele kiinnittämään huomiosi positiivisiin asioihin epäkohtien sijaan. Kauniisti kukkivat kasvit, upea auringonpaiste, sinulle osoitettu hymy ja ystävällinen sana. Harjoittele huomioimaan ihania asioita, ja elämäsi tuntuu myös ihanammalta. Mielialasi nousee ja sitä mukaa onnellisuutesi.

3. Onnelliset naiset rohkaistuvat kokeilemaan uusia asioita

Maailma on pullollaan erilaisia asioita ja valinnan mahdollisuuksien kirjoa. Älä tyydy aina siihen samaan saippuamerkkiin tai tuttuun ravintolaan lasten kanssa. Kokeile rohkeasti uusia musiikkityylejä, harrastuksia, hengaa tuntemattomien ihmisten kanssa ja tee kävelylenkkisi ihan normaalista poikkeavaan suuntaan. Uudet kokemukset laukaisevat endorfiinitasomme ylemmäksi, mikä lisää onnen tunnetta.

4. Onnelliset naiset viljelevät positiviisia kommentteja toisille

Ei ole itseltä pois, jos kehuu toisen äidin upeaa tapaa kohdella lastaan, hänen kivoja buutsejaan tai hyvin laitettua kampausta. Hyvintehdystä työstä tai miellyttävästä palvelusta kannattaa mainita rohkeasti ääneen. Sillä tavalla lisääntyy molempien osapuolien onnellisuus.

5. Onnelliset naiset kantavat vastuun tekemisistään

Jos itse jättää aamupalan ja lounaan väliin ollen iltapäivällä kiukkuinen kuin uhmaikäinen tai ei saa aiottuja asioita vietyä loppuun vain koska on pitänyt lukea puoli päivää facebook-kuulumisia, niin on viisasta kantaa vastuu valinnoistaan. Kun tunnistaa itse tehneensä väärän liikkeen ja tiedostaa miten käytöstään voi muuttaa, niin tuntee olevansa täysin kontrollissa oman elämänsä suhteen.

6. Onnelliset naiset muistavat, ettei mikään kestä ikuisesti

Tätä mantraa hokemalla ne kuppasemmatkin hetket tuntuvat siedettäviltä ja hienot hetket sitäkin arvokkaammilta.

7. Onnelliset naiset eivät odota täydellisyyttä

Eihän aina voi olla vaan ruusujen terälehdillä tanssimista. Välillä nyt kohdalle osuu heikompaa ainesta omaava päivä, suorastaan katastrofaalinen, ihan syvimmästä aukosta oleva. Mutta ei maailma siihen kaadu, sillä tietää pystyvänsä taas palauttamaan hyvän moodin ja paremmat käytösmallit takaisin.

8. Onnelliset naiset ympäröivät itsensä toisilla onnellisilla ihmisillä

Se nyt vaan on fakta, että olet keskiarvo niistä viidestä ihmisestä, keiden kanssa eniten oleskelet. Kannattaa siis valita huolellisesti.

Lisättäköön listaan, että onnellisilla naisilla on myös huikeasti onnen määrää lisäävä Huono Äiti-muki, joita löytää verkkokaupasta!

 

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia