Naisen käsilaukku on kuin miehelle autotalli. Siellä voi säilöä tuiki tarpeellisia esineitä, joita voi tarvita milloin hyvänsä. 

Naisen käsilaukusta voi kaivaa esiin näitä aarteita:

– korvikset, hiuslenksu, kyniä ja lukemista

– jotain mädännystilassa olevaa ruokaa (ei koskaan suklaata, koska se ei ehdi mädännystilaan)

– nenäliinat ja meikinpostopyyhkeet siltä varalta, että tulee paha PMS-tilanne ja joutuu ensin raivoamaan ja sitten itkemään niin, että meikit valuu

Näitä tavaroita olen kuullut löytyneen myös joidenkin naishenkilöiden käsilaukuista:

– napinompelusetti

– ehkäisyvälineet, käytetyt tai käyttämättömät

– naisten hygieniatuotteet, käytetyt tai käyttämättömät

– kalja- , siideri-, tai lonkkupullon etiketit tai korkit

– menolippu mihin hyvänsä ilman paluumahdollisuutta

Jos listasta puuttuu mielestäsi joku olennainen, Sinun laukustasi löytynyt järjetön aarre, kuten kissanoksennus tai kaatunut kahvi, kerro siitä! Kertominen tapahtuu luonnollisesti kommentoimalla tähän blogiin. Kommentoimalla osallistut arvontaan, jossa voittaja saa käsilaukkuunsa pakattavaksi herkkuja Huonon Äidin rakastamasta suklaapuodista sekä tuotepaketin Huonon Äidin yhteistyökumppanilta Valioravinnolta!! Sori, en osta teille uusia käsilaukkuja, ne vanhat saa kelvata, koska niissä tarinat ( ja ehkä myös pieneliöt ) elävät.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 108 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

108 vastausta artikkeliin “Mikä on hulluin juttu, jonka olet löytänyt käsilaukustasi – kilpailu!!!”

 • Mari Isotalo sanoo:

  Ihmettelin pari päivää, kun eteisessä haisi ihan p:ltä. Ajattelin taaperon tehneen haisevan yllärin johonkin nurkkaan, mutta mitään ei löytynyt. Lähdin ulos ja lemu seurasi… aloin tutkia kengänpohjiani olenko astunut kenties koiran tuotokseen. No, laukustanihan se löyhkän aiheuttaja sitten löytyi, eikä se kuitenkaan ollut käytetty vaippa, vaan (Salama McQueen -aiheinen) nenäliinapakkaus, jonka sisältöön oli – jokunen päivä sitten – imeytynyt nokkamukillinen maitoa. Haju oli aivan käsittämätön!

 • Minna sanoo:

  Vaikka mitä löytyi, minitaskulamppu, ylimääräinen avaimenperä, tarroja esim.

  • Annika Örn sanoo:

   Kuivuneita, ties kuinka vanhoja, kukkien pistokkaita. Aivan kuten äidiltänikin aikoinaan.

 • paula sanoo:

  hammasalankaa löytyi

 • Marie sanoo:

  löysin tyhjän tupakkiaskin hmm muuta ihmeellistä ei löydy :D.

 • Pia Kovanen sanoo:

  Huomautan ensiksi että minulla ei siis ole lapsia. Nyt kun kurkistin laukkuun löysin mm. kiviä, kepin, samsungin kännykän akun (minulla on nokia), kolme kirjaa, neljä vihkoa, nauloja, maalarin teippiä, kaksi tyhjää trip purkkia ja eroottisen dvd:n. Yhtään en noista tiedä mistä ne on tullut mutta voihan ne joskus tulla tarpeeseen.

 • Ansku sanoo:

  Hulluin juttu käsilaukussani on ollut eräiden Hullujen päivien tungoksen lopputulos: räjähtänyt kanawrap laukussa ja currykastiketta kaikkialla.