Etkö ymmärrä vaimoa? Onko mies mykkä mysteeri? Ei hätää, printtaa nainen-mies-nainen -tulkintasanakirja talteen visaisten tilanteiden varalle:

 

Mies sanoo: ” Kaadan tämän puun ja teen siitä halkoja”. Mies tarkoittaa: Kaadan tämän puun ja teen siitä halkoja. Kehu minua sen jälkeen ja ehdota seksiä.

Nainen sanoo: ”Kyllä minä voin tehdä tämän ruoan kun se käy minulta nopeammin.” Nainen tarkoittaa: aina minä saan tehdä kaikki, eikä susta ole mihinkään.

Mies sanoo: ”Minä menen nyt vessaan.” Mies tarkoittaa: minä menen nyt tähän ainoaan paikkaan, jossa saan olla rauhassa ja luen siellä urheilusivut sekä katson sen puolialastoman naisen kolmossivulta.

Nainen sanoo: ”Meidän pitää puhua.” Nainen tarkoittaa: nyt olet tehnyt viimeisen mokasi senkin ketku ja siitä ei puhuta vaan huudetaan.

Mies sanoo: ”Teen sen ihan just.” Mies tarkoittaa: en aio tehdä sitä nyt enkä koskaan.

Nainen sanoo: ”Mentäiskös joskus elokuviin?” Nainen tarkoittaa: sulla on tasan 1 h aikaa hankkia lastenhoitaja ja varata liput elokuvaan, jonka luulet, että haluan nähdä vielä tänään.

Mies sanoo: ”Matti soitti ja pyysi kaljalle.” Mies tarkoittaa: aion lähteä kaljalle Matin kanssa, vaikka helvettihän siitä repeää joka tapauksessa.

Nainen sanoo: ”Ihan sama.” Nainen tarkoittaa: ei todellakaan ole ihan  sama vaan elämän ja kuoleman kysymys, jonka ratkaisu miehen tulee päätellä vaikka teelehdistä.

Mies sanoo: ”Ihan sama.” Mies tarkoittaa: joku asia on ihan sama.

Nainen sanoo: ”Ei mikään olen huonosti, ei ollenkaan. ”Nainen tarkoittaa: asiat ovat todella huonosti, halaa ja rakasta minua viipymättä ja keskeytä kaikki muu tekeminen.

Mies sanoo: ”Haluatko tulla ajamaan tätä autoa?”. Mies tarkoittaa: Jos ei tuo vierestä ajaminen lopu, kävelet.

Nainen sanoo: ”Pistetääänkö puhelimet äänettömälle niin saadaan jutella tää hetki rauhassa?” Nainen tarkoittaa: jos vielä kerran näpräät niitä pelejäsi kun mä puhun sulle, on helvetti irti.

Mies sanoo: ”Rakastan sinua.” Mies tarkoittaa: haluan seksiä.

Nainen sanoo: ”Rakastan sinua”. Nainen tarkoittaa: Rakastan sinua ja jos lyöt tuon naulan seinään, pesetät auton, imuroit ja tallennat mun lempiohjelman, voin harkita seksiä.

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 5 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

5 vastausta artikkeliin “Nainen-mies-nainen -tulkintasanakirja”

 • Tanja sanoo:

  Ihan HELMI!! 😀 😀 Just näinhän tää homma joskus menee!!! 😀 Naurettiin miehen kans yhdessä näille. Kiitos makeista nauruista.

 • kaarina sanoo:

  Voi että kun tästä tuli surulliseksi. oikein sellainen yltiöpahasurullinen mieli tuli tätä lukiessa. Ja me naisetko muka ei ikinä haluta seksiä? Ja armollisesti annamme sitä tiputtaen kumppaneillemme kun he vievät roskat/tekevät ruokaa/hoitavat muita kodin hommia? Kumppanillemme, jota kerromme rakastavamme? Mielestäni tällaiset kärjistykset kannattaisi jo unohtaa, eikä varsinkaan uskotella nuoremmalle (naissuku-)polvelle, että tältä näyttää aikuinen parisuhde. Aikuinen parisuhde perustuu nimenomaan kommunikaatiolle, jossa uskalletaan sanoa toiselle, että nyt tuntuu pahalta/hyvätä/himon tai vaikka rakkauden valtaamalta. Suhde jossa ”rakastan sinua” ei sisällä mitään kaksoismerkityksiä, juonia tai tölväisyjä toisen miehisyyttä/naiseutta kohtaan.

  • Ei niin tosikko sanoo:

   Kaarina, Kaarina….*huokaus*

   • Marja sanoo:

    *Huokaus, huokaus*, Kaarina, Kaarina!
    Usko nyt huvikses että tämmöstä se just on 😀 ja naurattaa ihan simona.
    Halutaanhan me seksiä ja saadaan heti ku halutaan. Ei tämmöstä nyt noin kamalan tosissaan tartte ottaa, hiukan huumoria peliin, mä just luin tän miehelleni ja se nauroi ihan katketakseen ja huom! aviota takana 35 vuotta.