Omat lapsukaiset ja naapurin kakarat. No näinhän se kai menee yleisesti. Kolmen Pojan Äitinä en todellakaan nosta omia hulttiovintiöitä kultapalleille jahka osaavat kyllä aiheuttaa kaaosta ja harmaantuvia haituvia, mutta joskus ne naapurin mukulat tuntuu vielä astetta mahdottomammilta…

Just kun ollaan keskusteltu siitä, että joo onhan siellä nyt kivasti alkanut kevät ja kaikkee mutta pidetään silti semi-järkevästi releitä yllä, niin eikös naapurin mallin mukaan hippaloida paljain jaloin ja ilman paitoja pihalla. Ja ketkäs nollataulut siellä menossa mukana..? Ylläri, omat pojat.

Tai kun ollaan puhuttu, että istutettujen kukkien annetaan kukkia ihan rauhassa ja pensaiden olla oloissaan niin sitten tehdään oman käden hortonomihommailuja, katkotaan majatarpeita ja raiskataan ne pari hassua pihalle istutettua taimentynkää. No, kun ne toisetkin…jep jep.

Viimeisin oli kun oltiin käyty kotona jutustelua aiheesta sopiva kielenkäyttö. Alapään artikkelit ja ulostejutut saa ihan rauhassa jättää vessan puolelle ja ne ei niin äitiä naurata (ainakaan perhe-elämässä ja ilman skumppalasia…;)) lainkaan. Ja eikös niitä viljelty sitten koko iltapalan ajan. Pidennettynä, päristeltynä ja papattavana versiona kera hillittömän kikatuksen. Mistäs nämä nyt on tulleet? Ai naapurista? Kappas ja kummaa.

Pitäisikö vain löysätä omaa nutturaa ja ottaa iisimmin, eikös se olisi kaikista simppeleintä? Mitäs sitten, kai ne juniorit ovat kautta aikojen oppineet isojen poikien juttuja kulman takana ja räkättäneet sensuroiduille vitseille läpi vuosikymmenten. Miksi se sitten niin ärsyttää? Ehkä se tosiaan sitten on niin, että jossain mielensä syvyyksissä sitä kuvittelee että ne ”muut” ovat niin  höpönassuja että sortuvat pöhlöyksiin ja töttöröivät pönttöyksiä, mutta ne omat kultsiheppulit olisivat täysin mallikappaleita ilman yhtäkään hairahdusta sivupoluille. Ja kuitenkin ne sivupolut ovat normaaleja kokeiluja, oppimista ja hauskanpitoa. Pakkohan mun on sitä nutturaa löysätä. Ja hei, muistanhan mäkin miten siistiä oli olla ilman tennareita ekan kerran keväällä ja tuntea jääkylmä muta tiristyvän varpaiden välistä. Taisin jopa opettaa sen naapurin kavereillekin.

Terveisin Kolmen Pojan Äiti

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia