Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Rastor-instituutti

Äitiysloma on monelle murroskohta ja avaa silmiä sille, mitä elämältä jatkossa haluaa. Näin kävi myös Maarit Piriselle perheen kuopuksen äitiyslomalla.

– Tein pitkää uraa media-alalla ja äitiysloman jälkeen halusin kouluttautua perheyrityksen toimintaan paremmin sopivaan työhön, hän kertoo.

Maarit haki Rastor-instituuttiin kirjanpitäjän opintoihin. Hän ei koskaan ollut kokenut olevansa hyvä ”numeroihminen”  – mediamaailman jälkeen häntä kuitenkin odotti asunto-osakeyhtiöiden isännöinti, liikehuoneistoista huolehtiminen, asiantuntijoiden tekemät energiaselvitykset sekä uudis- kuin korjausrakentamisen lupaprosessit.

– Numerot eivät ole koskaan olleet vahvuuteni. Kirjanpitäjän opinnoissa minun piti ylittää itseni monta kertaa ja käydä epämukavuusalueella. Koulutus oli laadukasta, ilman asiantuntevia kouluttajia en tällaista hyppyä olisi voinut tehdä, Maarit toteaa.

Haaste oli hänelle hyväksi. Maarit sai opintonsa valmiiksi vuodessa. Nyt hän nauttii siitä, ettei ole tilivelvollinen kenellekään muulle kuin itselleen ja tekee työtä perheyrityksessä itse määräämällään tahdilla.

– Kehotan kaikkia luottamaan itseensä ja hyppäämään uuteen. Yksi koulutus ei riitä, kannattaa aina opiskella. Se tekee hyvää aivoille työn ohella”, hän sanoo.

Lue lisää Rastor-instituutin koulutuksista tästä:

https://www.rastorinst.fi/koulutukset/koulutusalat/

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia