Etkö ymmärrä miten tuo kullannuppu nyt taas teki noin vaikka sanoi näin? Et ole yksin! Printtaa talteen Huonon Äidin lapsen sanonnat ja niiden tulkinnat -sanakirja!

Lapsi sanoo: ”Lepuutan vain silmiä, EN NUKU!.” Lapsi tarkoittaa: Olen nukkunut pimeän auton takapenkillä jo viisi minuuttia kello 18 ja auta armias, en todellakaan aio nukahtaa illalla sänkyyni ennen puoltayötä.

Lapsi sanoo: ”Minulla ei ole pissahätä!!” Lapsi tarkoittaa: Minulla on pissahätä, mutta haluan pois jo tästä päiväkodin portilta norkumasta vain ilmoittaakseni bussissa, että nyt se pissa tuli housuun.

Lapsi sanoo: ”Minulla ei ole nälkä!” Lapsi tarkoittaa: Minulla oli nälkä ja söin juuri kaikki löytämäni vanhat keksit, jotta saan verensokerin nousemaan räjähdysmäisesti – odotas vaan kun se tulee alas!

Lapsi sanoo: ”Olen jo pessyt hampaani!” Lapsi tarkoittaa: Otin jonkun käsillä olevan hammasharjan lavuaarin reunalta ja pyöräytin sitä suussani.

Lapsi sanoo: ”Pesin kädet!” Lapsi tarkoittaa: Pesin jo kädet päiväkodin kuralätäkössä.

Lapsi sanoo: ”En ole tänään pelannut yhtään kännykällä!” Lapsi tarkoittaa: En ole pelannut siis kaverin kännykällä enkä sun kännykällä, mutta omasta toi akku just savuaa.

Lapsi sanoo: ”Läksyt on tehty”. Lapsi tarkoittaa: ”Läksyt on tehty jonain tarkemmin määrittelemänä päivänä viime kuussa.

Lapsi sanoo: ”Kukaan meidän luokalta ei saanut seiskaa parempaa tästä kokeesta!” Lapsi tarkoittaa: Mokasin, en lukenut ja uskon, että tää selitys nyt vaan menee läpi.

Lapsi sanoo (vessanpytyllä) : ”Äiti, olen valmis!!” Lapsi tarkoittaa: Lopeta kaikki tekeminen ja tule pyyhkimään mun takalisto tällä sekunnilla tai muuten teen sitä odotellessa vessapaperista pientä silppua!

Lapsi sanoo (kaikki tilanteet): ”Joo joo, ihan kohta!!” Lapsi tarkoittaa: ei nyt, eikä koskaan. Turhaan siinä rageet.

 

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia