Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Viking Jalkineet

Pikku fakta elävästä elämästä: lyhyt ja sateinen kesä ei automaattisesti tarkoita ihanaa, lämmintä ja kuivaa syksyä. Todennäköisesti syksymme ei ole lämmin eikä kuiva eikä sateeseen liity likikään aina sateenkaarta. No, aikuisena täämänkin pystyy kestämään ainakin jos on jalat kuivana.

Huonoilla tai muuten epäsopivilla kengillä lasten (ja aikuisten) jalat saavat taas palella. Onneksemme saamme tehdä jo tosi monetta vuotta yhteistyötä markkinoiden huipun kanssa ❤️ Nimittäin Viking Jalkineiden Sustanaible Choice-malliston kengissä on vedenpitävä ja hengittävä GORE-TEX-kalvo, joka pitää jalat kuivina syksyn sateissa. Lätäköiden ääreltä kun ei lapsia voi pitää poissa, eikä tarvitse edes yrittää jos kengät ovat oikeanlaiset! Ja tosi monelle aikuisellekin tekisi hyvää hyppiä vähän lätäköissä (toim.huom)

Veme Mid GTX

Oppsal Mid GTX

Huonon Äidin huomiot näistä kengissä ovat:

– Molemmissa malleissa on tehokkaasti heijastavat tehosteet. Erittäin kevyet, notkeat ja pitävät ulkopohjat sekä vaimentava EVA-välipohja tekee kengistä lasten suosikit.

– Vedenpitävä ja hengittävä GORE-TEX-kalvo pitää jalat kuivina syksyn sateissa.

– Kengät voi pestä pesukoneessa 30 asteessa ja molemmat mallit ovat vegaanisia.

– Välikausimallit Veme Mid GTX ja junioreiden Oppsal Mid GTX kuuluvat Vikingin ”Sustainable Choice” -mallistoon, jossa vähintään 60 % materiaaleista ja komponenteista on kierrätettyä.

Jos lapsesi viihtyvät lätäköissä, tykkää Facebookissa tai kommentoi tähän, niin me arvomme kaikkien osallistujien kesken kolmet Vikingin lasten GTX-välikausikengät. Minkä kokoiset kengät teille tulisi?

Tämä on Huonon Äidin ja Viking Jalkineiden kaupallinen yhteistyö. Huono Äiti ehdotti yhteistyötä Vikingille, koska Vikingin kengät eivät olleet koskaan hajonneet kankaasta eivätkä päästäneet vettä läpi lapsen sukkaan kovassakaan kulutuksessa. Kenkäkumppanivalinta on siis mitä suurimmassa määrin kokemuspohjainen.

 

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 26 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

26 vastausta artikkeliin “Kun elämä antaa sinulle sadepäivän, kohtaa se hyvissä kengissä”