Elän keskellä kaaosta. Koska minulla ei ole varaa life coachiin, joka ratkaisi kaaokseni, soitin ystävälleni, joka on tosi tolkun ihminen ja ylempi insinööri. Hän ryhtyi ilmaiseksi kotiterapeutikseni pienen kiristyksen jälkeen:

Huono Äiti: Ottaa niin päähän. Kaikki hommat kasaantuu. Tää elämä on yks kaaos.

Kotiterepeutti: Tekemättömät asiat tekevät kaaoksen. Mitkä asiat ovat tekemättä?

Huono Äiti: On paljon töitä ja sitten pyykit on eteisessä, olohuone on ihan sekaisin, kissojen hiekat on vaihtamatta, tiskit odottaa, ei ole mitään ruokaa valmiina, kylppäri on sotkuinen ja päälaelle on tullut harmaita hiuksia.

Kotiterapeutti: Aloitetaan helpoimmasta. Ala pestä pyykkiä. Järjestele olohuone. Sekaisuus lisää mielen sekaisuutta.Kun nämä on tehty, saat päähäsi tilaa tehdä työt nopeasti loppuun.

Huono Äiti: Ei millään jaksaisi, niin ahistaa.

Kotiterapeutti: No aina voi mättää likaiset pyykit jätesäkkiin ja kantaa roskakoriin. Voit myös siirtyä kertakäyttöastioihin, se on mulle itse asiassa ihan sama.

Huono Äiti: Et sanonut mitään näistä harmaista hiuksista?

Kotiterapeutti: Hiusterapeutit ja psykoterapeutit on kuule erikseen.

Huono Äiti: Tässä kotiterapiassa on vähän tyly mieninki.

Kotiterapeutti: Sait tästä kuitenkin yhden aiheen kirjoitettavaksi, älä valita!

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 2 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

2 vastausta artikkeliin “Kotiterapeutilta päivää!”

  • Hiksa sanoo:

    prioriteetti on tietysti ruokkia ihmiset, mutta heti seuraavana: kissanhiekkaloota PITÄÄ putsata, muutenhan kissa ei enää tee sinne, vaan alkaa kusta muualle, esim kenkiin. ja siitä ei sitten voi syyttää kissaa, vaan itseään. se on siisti eläin. muutenkin tuo kuuluu ihan peruskissanhoitoon! noin niin kuin muuten sanoisin että nou paniikki. muut asiat voi odottaa. 🙂