Huono Äiti pyysi eilen, että kaikki karkauspäivän kosinnoille rohkaistuneet ilmoittautuisivat! Huono Äiti sai 6 viestiä, toinen toistaan hauskempia:

”Kosittu on, tänä päivänä, hamekangasta odotin, mutta saankin häät! Romanttisesti sohvalla istuen ja lapsi siinä meidän välissä leikkimässä kirjansa kanssa, välillä minua silmäkulmaan sillä kirjalla hujauttaen. Romanttista!”

C32545

tai

”Moi! Teillä oli päivitys tosta kosinnasta ja äitini tuohon päivitykseen minut tägäsikin sitten. Tosiaan tossa pari tuntia takaperin esitin kosintani naiselle, jonka kanssa on 6kk poikalapsikin, ja hän vastasi myöntävästi!”

15578_z

tai

”Neljä vuotta sitten kokeilin onneani ja kosin ihan tosissani tuota nuortamiestä, mutta hän vaan naureskeli ja vastasi, että sehän on miesten hommia nuo kosinta-jutut. No tässä olen sitä kosintaa odotellut miehen puolelta, mutta ei ole kuulunut.. Tänään kysyin vähän vahingossa arkisesti ruokapöydän ääressä työkoneen takaa: ”Tuutko mun mieheksi?” Ja tämä samainen mies katsoi mua hymyillen ja totes ”Voinpa vaikka tullakin!”. Aattelin, että tää oli häneltä hyvä vitsi, mutta ei, kyllä hän ihan oikeasti tarkoitti sanojaan.  Tää meni just niinku pitikin, vaikken edes aamulla herätessäni tiennyt kosivani miestäni tänään ja enkä kyllä olisi uskonut hänen suostuvankaan. Sormuskaupoille, kun keritään!”

ja jotta arjen realismi ei unohtuisi, sama kirjoittaja jatkaa puolen tunnin päästä:

”Juuh, ja ettei tämäkään päivä unohtuis tai olisi liian helppo tai ihana, tyttäreni oksensi reilu tunti sitten yläsänkyyn antaumuksella Pyykkikone taitanee laulaa koko yön.. Mutta eihän tälle voi kuin nauraa!”

C32545

tai

”Kosin ja herra suostui tänään. Ensin pitää toki saada väitös kasaan, sitten ehkä naittaudumme. Pyysit antamaan ilmi itseni, siinä siis ilmianto.”

 

Ja koska useimmat miehet ovat varsin yksinkertaisia henkilöitä, suoraviivainen toiminta tuottaa tulosta! Eli näin: Kosia voit myös kosintamukilla! Tämä on erityisesti Huonoa Äitiä huvittava esitys:

kosintakuva

Myös exää voit kosia:

”Kosin ex miestäni ja sain kyllä vastauksen ♡”

kultajousi_logo_cmyk_taustat

Ja mitä tästä sitten seurasi? Huono Äiti otti puhelun Kultajouseen, jossa oltiin sitä mieltä, että pitäähän sitä sormukset hyvänen aika olla, kun kerran on kosittukin! Kultajousi tarjoaa siis kaikille Huonon Äidin kosintakarkauspäivässä onnistuneille 200 euron lahjakortit sormusten hankintaan!!! Hei oikeesti, onhan tämä aivan huikeaa!!! Jos kosintaan tulee enemmän kuin 5 ilmoittautunutta 29.2., Huono Äiti arpoo 5 lahjakorttia kosittujen kesken. 

image

Pysyäksesi kärryillä samanlaisista tempauksista, tykkää Kultajousesta Facebookissa

Ps. Kosintakarkauspäivän tempaus on päättynyt! Voittajat saavat viestin voitostaan henkilökohtaisesti! Ensi karkauspäivää odotellessa!

— Huono Äiti

Artikkelissa on 5 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

5 vastausta artikkeliin “Kosiminen kannattaa aina – varsinkin karkauspäivänä!”

 • Love in the air sanoo:

  Kuusi vastas ja yksi jääkin ilman palkintoa? Eiköhän sieltä Kultajouselta yksi lahjakortti vielä löydy niin saavat kaikki tarinat ansaitsemansa lopun 😉

  • Huono Äiti sanoo:

   Kosintatarinoita on tällä hetkellä 12. 5 lahjakorttia on arvottu ja tänään voittajat saavat tietää voitostaan. Ihan perusarpajaismeininki :).

 • Jonsku sanoo:

  Höh, mie en hoksannu laitella yv:tä tai mitään, luulin siihen päivitykseen kommentoimisen riittäneen 🙁 Voi kili, olisi tullut lahjakortti tarpeeseen. 😀

 • mannu sanoo:

  Kyllä kosin ja sain myöntävän vastauksen ehdolla ”jos maistraatti kelpaa ” ja kyllähän se kelpaa kun en halua itsekään juhlia. Aurinko paistaa risukasaankin joskus. Pitkän aikaa on taisteltu kaikkea vastaan ja elämä on tarjonnut alamäkeä toisensa jälkeen. Mutta rakkaus on ja pysyy. Vahvistuu mutka toisensa jälkeen.

 • Mimmuli sanoo:

  ”Näin karkauspäivänä,kosija voin olla MÄ! Oleppas siis tarkkana,mul saattaa olla suunnitelmia. Toki voit mut torpata,vaan silti oon jo voittaja. Hamekangas ei oo häpeä,mut muista sen tulee olla värikäs ja keveä. Pahin mitä sulle voi sattua… Joudut vuosia mua kattoo vaimona!” Ja napsahtihan se 🙂 Tosin mies kerkes kosiin sit virallisemmin,mut vastaus sama:kyllä <3