Seksi. Mites sitä seksiä saisi aikaiseksi, kun on ruuhkaelämäkin elettävänä? Onko hallussasi hyvä seksiohje tai parisuhteen koossapitävä liima? Oletko onnistunut pysymään yhdessä jollakin konstilla, jonka haluat kertoa muille?

Jaa paras seksivinkkisi/parisuhdevinkkisi tai vaikka niiden yhdistelmä. Jaa se kommentoimalla tätä juttua, eli voit toimia nimimerkin turvin. Valikoidut vinkit voivat päätyä Huonon Äidin Seksikirjaan! Vinkkinsä lähettäneiden kesken arvotaan 5 kirjaa, kun kirja tulee uunista ulos syyskuussa.

Kiitos!

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 18 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

18 vastausta artikkeliin “Kerro paras seksivinkkisi ruuhkavuosien lakanoille”

 • Miisa sanoo:

  Ensinnäkin, nukkukaa puolison kanssa ehdottomasti saman peiton alla. Hämmästyttävän moni pariskunta nukkuu kumpikin omilla peitoillaan. Toiseksi, ette tarvitse yöllä vaatteita joten nukkukaa alasti, tai sitten pelkät alushousut jalassasi. Lämmin, paljas iho ihoa vasten saa ihmeitä aikaan. Ottakaa myös tavaksi, että nukkumaan mennessä olette toisissanne kiinni. Joskus tilanne on se, että pieni lapsi nukkuu vielä vieressä. Tällöin siirtäkää sänky seinää vasten niin, että lapsi nukkuu seinän puolella. Lapsen ei todellakaan tarvitse nukkua keskellä. Näin vanhemmat saavat nukkua toisissaan kiinni.

  Muistakaa halailla, pussailla, taputella, hiplailla toisianne. On tervettä lapsillekin nähdä vanhemmat, jotka antavat toisilleen läheisyyttä ja huomiota.

  Meillä ei ole ongelmia lähteä ns. hommiin mihin aikaan vain. Lapsille on jo pienestä pitäen sanottu, että kun menemme makkariin ja laitamme oven kiinni, niin sinne ei silloin saa tulla. Olemme sanoneet lapsille, että meillä on supisupi-asiaa. Kun tämä on ollut linja pienestä pitäen, ei lapset edes yritä tulla kesken kaiken. Ja jos jotain asiaa sattuukin olemaan, aina he muistavat koputtaa oveen. Joskus saattavat kysyä, että mihin me mennään. Tällöin riittää vastaukseksi että meillä on supisupi-asiaa. Yksinkertaista.

  Viikonloppuisin lapset yleensä heräävät samaan aikaan kuin normaalisti. Jos lapset ovat leikki-ikäisiä tai sitä vanhempia, he kyllä pärjäävät aamulla omissa touhuissaan ilman vanhempiakin. Näin vanhemmat voivat jäädä vielä köllimään kaksin sänkyyn. Siinähän voi sitten päivän aloittaa monellakin tavalla.

 • Äiti84 sanoo:

  Yksinkertaisesti – nuku alasti 😉

 • Näin se vaan on sanoo:

  Pakollinen pikaseksi, alle 3 min.

 • Minävaan sanoo:

  Yllätä mies pitsiset stay-upit ja mätsäävät alusvaatteet päällä, tai ilman. Olen huomannut tämän olevan vastustamatonta. Jätä sukat ylle!

 • Sina sanoo:

  Tätä vinkkiä kutsun nimellä ”365” ja yksinkertaisuudessaan se tarkoittaa sitä, että seksiä harrastetaan joka päivä vähintään kerran yhdessä sovitun ajan (aluksi viikkokin voi tuntua paljolta, pidemmässä kriisissä suosittelen aloittamaan kuukaudella). Seksin välittämiselle on helppo keksiä tekosyitä mutta kun heittäytyy lupauksen vietäväksi ja palkitsee jakson loputtua itsensä ja kumppaninsa vaikkapa romanttisella illallisella niin muistaa taas että parisuhteen erottaa ystävyyssuhteesta nimenomaan seksi. Tällöin ei myöskään jää asioita hampaankoloon kun tulee oltua lähekkäin. Saattaapa jompikumpi tämän ansiosta tarttua useammin vaikkapa myös imurin varteen.

 • siriina sanoo:

  Parisuhteessa tärkeintä on se, miten hyvin sietää puolison ärsyttäviä piirteitä. Niistä kivoista ominaisuuksistahan jokainen tykkää, eh?

  Älä huuda (jollet juuri lyönyt peukaloosi vasaralla).

  Joka vanhoja muistelee, sitä tikulla silmään (paitsi jos aiot taas kertoa kuinka ihanaa oli kun puoliso kantoi koliikkivauvaa kaksi tuntia kantoliinassa).

  Hyväksy puolisosi siivoustaso ja lempiruuat. Hyväksy sekin, että hän ei ole autonkorjaaja tai ompelija parhaasta päästä (tuskin mikään näistä tuli yllätyksenä jollette olleet jossain salaa-raskaana-ohjelmassa).

  Älä yritä olla täydellinen tai tehdä kaikkea mitä ennen lapsia teit tai mitä ’kaikki muutkin’ tekevät.

  Jos tarvitset apua, pyydä ja VAADI SAADA sitä, vaikka ’kaikki’ muut muka handlaavat pari taaperoa, kodin, hevosen ja kalkkunaparven.

  Ja jos ero kuitenkin tulee, älä hauku exääsi (itsehän hänet valitsit, eli tämä on kuin itseäsi mollaisit).

 • Mammutti sanoo:

  Pientä flirttiä päiviin. Haleja ja kaipaus tekstiviestejä. Yhdessä tehdä illan viimeiset kotityöt. Puristella ja taputella takapuolta ohikulkiessa. Kehua toista ja auttaa vapaaehtoisesti kotitöistä. Yhdessä viikkaamaan ”pyykkiä” Nainen myös välillä väsymyksestä huolimatta kehu miestäsi ja anna huomiota vaikka väsyttää. Kyllä yhteinen aika palkitsee kumpaakin. Välillä pikaisia salaa ja välillä lapset hoitoon ja viettämään kahden keskeistä aikaa kotona.seksi treffit oman kumppanin kanssa.

 • Anneli sanoo:

  Seksiä ruuhkavuosiin saa lisää harrastamalla sitä vähän väkisinkin, vähintään joka toinen ilta ja kohta huomaa että halut kasvavat harrastamisen myötä.

 • Nina sanoo:

  Treffi illat kalenterii ja niitä ei sitten peruta!

 • Nubba sanoo:

  Älä ota seksistä stressiä! Sitä riittää muutenkin. Pitää vaan sopia siian kanssa että tää on nyt tätä ja paremman sekin aika tulee vielä.

 • Pirre sanoo:

  Laita soimaan sitä musaa, jota kuuntelitte yhdessä suhteen alkuaikoina. Samat fiilikset saattavat palata yllättävän elävästi.

  Ehkä ei kuitenkaan sitä kännistä karaokea jota kuunneltiin solukämpän seinän takaa – tai toisaalta…

 • Mia sanoo:

  Pilke silmäkulmassa, katso häntä ja iske silmää, hipaise ohimennen, anna taputella pyllyä. Illan hiljaisuudessa hieronta tuo kuin vaivihkaa iholle. Yhteinen tekeminen joka voi olla ihan vaan yhdessä puiden hakeminen ja saunan lämmittäminen (puiden syttymistä odotellessa ehtii pussailla)

 • Maatuska sanoo:

  Vaikka ei tekisi mieli yhtään touhuilla, väsyttäisi vain ja toinenkin kävisi vuorotöissä,Lapset kuluttanut päivän aikaan loppuun..mutta kun päättää että silti tapahtuu jotain johonkin väliin niin se pitää rutiinia yllä eikä seksielämä kuole täysin. Ja kappas se onkin mukavaa taas tietyn ajan päästä…:D

 • NUPPU sanoo:

  Kun muistaa että ilman sitä toista ei ois niitä mukuloitakaan. Valot päälle makkarissa ku touhuillaan!!

 • Lapset ovat lahja sanoo:

  Tee se aina kun pystyt… 3xvrk:ssa ei ole ongelma, jos et tee siitä ongelmaa. Pikaiset wc:ssä, ulkona (jos asut syrjässä), aamulla lapset katsomaan lastenohjelmia… yms… Kun lapset nukkuu on aikaa pidempään hellyyteen…

 • 15 ensimmäistä vuotta takana sanoo:

  Älä anna auringon laskea vihasi ylle,siinä on ohje jota suosittelen noudattamaan,sen lisäksi sauno puolisosi kanssa kahdestaan aina kun se on mahdollista. Lisäksi arki on tässä ja nyt,älä elä sit kun elämää.

 • Viber sanoo:

  Kerran viikkoon vähintäänkin on hyvä saunoa isännän kans ihan kaksistaan, voi saada vaikka sytykkeen seksiin.
  Toinen hyvä vinkki on laittaa aina suht samoihin aikoihin petin pohjalle, tosin tässä vaiheessa olis hyvä olla jo pikkuisten ja teinienkin nukkumassa.
  Kolmas vinkki, jota on ollut pakko joskus käyttää on se, että on laitettu aamuyöstä kellon soimaan 4-5 aikaan, harrastetaan ”pikaseksiä” ja huh, ehditty vielä hetki nukahtaa ennen töihin nousua ja perheen heräämistä.

 • Elina sanoo:

  Suihkuun yhdessä miehen kanssa. Sinne voi ottaa myös mukaan dildon ja kyllä on taas rento olo molemmilla kun on hommat hoidettu. Ei se nyt rakastelua ole mutta tarpeet tyydytetään.
  Nim. Ovi lukkoon