Vuoden merkittävin uutinen tulee tässä: naisten ei enää tarvitse trimmata häpykarvoja!! Siskot, edes miehet eivät oikeasti halua niitä trimmattuna!!Ensin Gwyneth Paltrow paukautti julkisuuteen, että hänen pusikkonsa on 70-luvun tyyliä. Muistattehan, sellainen valtava karvareuhkakolmio, vähän kuin ne hirveät karvalakit, joissa oli yhtä suuri karvareunus kuin kantajansa pää.  Sen jälkeen Cameron  Diaz muistutti eritoten nuoria tyttöjä siitä, ettei nyt hyvältä näyttävä, laserilla ikuisesti paljaaksi tehty pimpero näytä ehkä yhtä hyvältä täysin paljaana 30 vuoden päästä (totta toriset, Cameron!!)

Koska Huono Äiti on hyvin vakava uutislähde, en voi tietenkään luottaa pelkästään parin tähtösen höpinään näin merkittävässä asiassa. Tarvitaan tutkimustulos. Ja sellainen on! UK Medixin tutkimuksen mukaan puolet tutkimukseen vastanneesta 1870 naisesta ei trimmaa alakertaa lainkaan. Ja 62 prosenttia heistä kertoi partnerinsa arvostavan luonnollista karvatyyliä.

Mikä vaivan ja tuskan säästö tästä tuleekaan! Ei enää höyläyksen jäljiltä ärtyneitä ihohuokosia, ei enää vahauksen tuskaa, ei enää karvoja tappavia kemikaaleja down there!

Joku kun vielä kertoisi, mistä tämä valtava trimmausaalto on lähtöisin – pornofilmeistä vissiin? Joka tapauksessa, vapauden aika on täällä!! Tärkeintähän ihmisten välisessä seksuaalisessa kanssakäymisessä lienee se henki, eikä suoritusvälineen trimmaaminen luonnottomaan lookiin.

Hyvästi höylä!!!

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 11 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

11 vastausta artikkeliin “Karvat ovat palanneet alakertaan!!!”

 • Hertta sanoo:

  Äh, toivottavasti ei mennä takaisin ihan täysin luonnollisiin. Kätilönä tykkään tästä siistitystä muodista, synnytyksiä on helpompi hoitaa kun on hyvä näkyvyys ja ompelu varsinkin on kivempaa kun ei tarvii miettiä langan väliin jääviä pitkiä karvoja 🙂

  • Jenni sanoo:

   Itse en ainakaan ison raskausmahan kanssa saanut alakertaa millään konstein siistittyä. Säärikarvat sentään yletyin jotenkuten ajamaan synnyttämään lähtiessä 😛

 • Outi Aalto sanoo:

  Meitä ihmisiä on niin eri juniin! Elämässä on myös erilaisia kausia. Luomu on nyt muotii.

 • rist-ivari sanoo:

  Entäs kun mulla on sairaus, joka on vienyt karvalakin ikuiseen säilöön…hankinko meriketunvi*nkarvoista tehdyn tekopusikon? Hih kun nauratti…

 • Enni sanoo:

  ”Siskot, edes miehet eivät oikeasti halua niitä trimmattuna!!” Kuka tosissaan miesten mielipidettä kuuntelee tässä asiassa?

 • Carlos sanoo:

  Nyt meni kahvi väärään kurkkuun! Ei sit pidä ihan kaikkea uskoa mitä netistä lukee.

 • Tinttu sanoo:

  Itse trimmaan ihan käytännön syistä. Alapää on helpompi pitää puhtaana, kun liika karvoitus on höylätty pois 🙂

  • pipari sanoo:

   ei posliinin ainoa vaihtoehto ole polviin asti roikkuvat. Mä lyhennän, mutta en aja sileeksi. Meinaan sitä kutinaa ja näppylöitä ei kestä kukaan… eikä se oo sexyä.

 • Jes sanoo:

  Hyvä uutinen! Tunnustan, etten ole milloinkaan moista älyttömyyttä harrastanutkaan, mutta jospa muutkin tulisivat nyt järkiinsä. Ihokin ärtyy moisesta turhuudesta. Posliinip***u vie ajatukset pedofiliaan. Oma rakkaani tykkää nimenomaan pusikosta!

 • Kirsi Väärä sanoo:

  Suoritusväline???