Mikään ei ole niin rentouttavaa kuin kesän lomasesonki, kun on ennen rentoutumistaan tehnyt pari juttuu…

Kesä on sitten ihanaa ja mahdottoman rentoa aikaa. Voi vain rentoutua laiturin nokassa ja antaa maidonlämpimän veden huljuttaa talvikenkien väsyttämiä varpaita.

Sit ku on ensin selvinnyt päättäjäisviikonlopun painesta, voi rentoutua. Vielä joku vuosi sitten lasten vanhemmat olivat kevätpaineissa lähinnä sen takia, että sai töistä vapaata ehtiäkseen kuuntelemaan virttä nro 571 lapsen kevätjuhliin. Nyt päättäjäispaineinen vanhempi joutuu miettimään sopivia opettajalahjuksia, sopivia päiväkotilahjuksia sekä oikeaoppisia valmistujaislahjoja, jotta ei lankeaisi huonon lahjanantajan epäsuosittuun rooliin ja pahimmassa tapauksessa näin tärväisi vaikka lapsensa koulumenestystä pahimmalla mahdollisella tavalla.

Tällä viikolla pitää muistaa mm. juhlavaatteet, juhlakengät, erilaiset lasten juhlaesitykset, pikku lahjukset ja vielä sen päälle lasten kesähoito, jos ei satukaan loma alkamaan just samaan aikaan kuin koulu loppuu.

Sit ku on selvinnyt hääsesongin aiheuttamista paineista, voi rentoutua. Hääsesonki alkaa jo hyvissä ajoin räyhäkkäillä polttareilla. Räyhäkkyydellä tässä yhteydessä tarkoitetaan polttarien maksimaalista kestoa, hintaa ja lopulta kaikkeen pettyneen morsiamen vuodattamia kyyneleitä. Onnellisimpia  hääsesongilla ovat tietysti he, joilla on viidet häät ja polttarit samana kesänä.

Sit ku on selvinnyt pakollisista huvipuistovierailuista, synttäreistä ja nimppareista, joita kaikkia ilmaantuu kesäviikonlopuille kuin läheisyydenkipeitä seitikkejä nurmikkolle. Sit ku on tehnyt pakollisen merimatkan perheen kanssa Ruotsinlaivalla vain todetakseen, ettei mikään pallomerien ja Muumien yhdistelmä enää tyydytä nykylapsen kasvavaa elämyksen nälkää. Sit voi rentoutua.

Sit ku on selvinnyt tästä kaikesta voi ottaa kesän kirjalistansa esiin ja alkaa suorittaa siitä teoksia aakkosjärjestyksessä. Kun on kirjalistan suorittanut, se pitää kertoa Facebookissa, Twitterissä ja ottaa kuva siitä Instaan. Koska onhan kesä, voi rentoutua ja antaa maidonlämpimän veden huljuttaa talvikenkien väsyttämiä varpailta.

Rakkaat ystävät, kyllä siinä tulee Emojit pintaan, kun oikein yrittää lomaansa suorittaa.

Emoji-625N

Arvon kaikkien parhaansa yrittävien ja silti ihan tavallisten äitien ja isien kesken 3 tuotepakettia kirpeää uutuutta eli Emoji Aakkoset -tuotepakettia! Osallistuaksesi arvontaan sinun tulee kommentoida tämän jutun kommenttikenttään jollakin emojilla – valinta on vapaa! PS. Kännyemojit kuvina eivät näy.

PS. Tämä on kaupallinen yhteistyö Cloettan kanssa. Ehdotin yhteistyötä, koska tykkään herkuista. Emoji Aakkoset ovat herkkua!

#aakkoset ja #aakkosetemoji #elämäon

— Huono Äiti

Artikkelissa on 14 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

14 vastausta artikkeliin “Jippii, rento lomasesonki on täällä!”