Taas ollaan tässä arjessa! Tuntuu niin hyvältä kun ei tarvitse lorvailla jouten ja kaikki sujuu ennalta opetelluilla kuvioilla:

Aamulla yksi haluaa paistettua, toinen keitettyä kananmunaa. Keitetyn kananmunan tarpeessa oleva haluaa kuitenkin hämmentää paistettua munaa hellalla, mikä ei sovi paistetun munan odottajalle. Lopulta kukaan ei halua munaa. Myös olemattomiksi muuttuneiden munien vierelle aiotut leivät osoittautuvat väärän merkkisiksi. Rakastan arkea. 

Pukemisen osiossa yksi ei halua pukea mitään, toinen haluaa pukea kesävaatteet. Neuvotellaan ja lopulta huudetaan. Yhdet talvikintaat ovat hukassa, samoin puoliso, joka tekisi tästä puolet. Vaikka herään kuudelta, saan ryhmän hädin tuskin ovesta ulos klo 8. Matkakortit, kännykät, välipalarahat ja osa kirjoista on kateissa.

Nukkumaan mennessä Muumi on kadonnut. Se ei toisen lapsen mielestä haittaa, koska Muumit ovat läskejä. Toinen lapsi alkaa surkean itkun, koska hänestä Muumit eivät ole läskejä. Vanhempi juo lisää kahvia. Pyykkikasa näyttää samalta kuin silloin viimeksi kun vanhempi koski siihen. Vanhempi siirtää sitä vähän paikasta toiseen. Otetaan lisää kahvia-

Yöllä jompi kumpi lapsista nousee istumaan sängyssään täysin virkeänä. Kun vanhempi pyytää hänet viereensä hän huomaa siellä jo toisen lapsen ja tilaa saadakseen vanhempi asettuu jalkopäähän.

Arki, ihanaa kun se taas on, onhan se siunaus. Aamulla juodaan taas kahvia.

Rakastu Arkeen on Martinexin ihana ja miellyttävähintainen sarja, jonka löydät täältä!

Tämä on Martinexin ja Huonon Äidin kaupallinen yhteistyö.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia