Huono Äiti sai avautumisen:

” Olen pienyrittäjä eli en ole lakossa tällä viikolla. Sen sijaan olen hirveissä murheissa yritykseni kanssa, kun en saakaan yllättäen viedä lastani päiväkotiin.

Sanoin tästä sisarelleni hyvin varovasti ja hän veti ihan hirveät kilarit, koska on päiväkodissa töissä ja ihan varmasti jonkin sortin lakkovahti. Yritin välttää keskustelua politiikasta, koska jännitteet ovat korkealla ja keskustelu kuumenee tai on jopa rumaa.

Yritin sanoa, että keskitymme asioihin, jotka tuovat meidät yhteen, muistellaan hauskoja asioita, joita on tehty yhdessä. Pysytään turvallisilla alueilla. Vaan ei.

Enkö olisi saanut kertoa lakkoilevalle siskolleni, että lakko haittaa arkeani? Voiko maailmassa olla erilaisia kantoja? Vai onko ainoa oikea kanta se lakkoilijan kanta?”

Nimim. Näin kävi sitten

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 4 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

4 vastausta artikkeliin “Hirveä riita siskon kanssa lakosta”

 • Itä ja länsi eivät kohdanneetkaam sanoo:

  Sisarusten elämäntilanteet ovat aivan erilaiset joten yhteistä säveltä ei löytynytkään.

 • Isosisko sanoo:

  Minä olisi ollut itsekin lakossa, mutta minun liitto ei ollut mukana. Ymmärrän siskoasi, en ole varhaiskasvatusalalla, mutta uutisia olen sen verran seurannut, että eipä siellä ole asiat ihan kunnossa. Ehkä tämä on hyvä muistutus tälle yhteiskunnalle, että kaikkia tarvitaan. Siskoosi liittyen; minulla on jo vuosia sitten mennyt poikki molempien nuorempien siskojeni kanssa. Keskimmäinen onkin saanut vanhemmilta hyvä tuen koko elämänsä ajan, mikä tarkoittaa, että hänellä yrittäjänä on taloudellinen tilanne varsin merkittävästi paremmalla tolalla kuin minulla. Välit menivät poikki koska on ollut hankala ero ja he mielellään he hengailevat ex-mieheni ja uuden vaimonsa kanssa.

 • Nimetön sanoo:

  Riippuu ihan, minkälainen suhde sinulla on sisaresi kanssa eli mitä kaikkea se kestää ja mitä ei.
  Yleensä sitä huomaa olla hiljaa aiheista, joissa arvatenkin ollaan eri mieltä. Vaikkapa uskovainen – ateisti tai uraäiti – kotiäiti.

 • Nimetön sanoo:

  Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa. Helppohan se työntekijöiden on suuttua, kun he voivat liiton rahoilla protestoida.