Helle tulee, helle ei tulekaan, helle tulee sittenkin, helle tuli ja meni eikun nysse tulee! Joka tapauksessa suomalainen iho ja helle ovat ihan ykköshuono yhdistelmä. Kun meikäläistä talvi-ihoa alkaa grillaamaan, se on kuin pakastebroileria grillaisi. Valitettavasti vaan selluliitti ja pieni elämän mukanaan tuoma pöhötys näyttää niin paljon paremmalta ruskeana. 

Aurinko on nykyään vaarallinen juttu, senhän kaikki tietävät. Aurinko polttaa ja aiheuttaa ihosyöpiä. Siksi helteisiin pitää suhtautua varovaisuudella, vaikka kuinka mieli tekisi antaa niille omille broilerinkoiville auringon kultaa.

Aurinko myös vanhentaa liikaa nautittuna. Jos et halua näyttää itseäsi 20 vuotta vanhemmalta punaruskealta kaunottarelta, jonka silmät hädin tuskin erottuvat ryppyjen seasta, suhtaudu aurinkoon asian vaatimalla vakavuudella.

1. Käytä hattua ja aurinkorasvaa. Eritoten kun rasvaat lapsia, lue, mitä tuote pitää sisällään. Kannattaa tarkistaa, ettei tuote sisällä ainakaan parabeeneja.

2. Nauti aurinkoa kohtuudella. Se talvibroileri on kuitenkin ihan kohta saman näköinen, eikä sitä Suomen rännässä kukaan edes noteraa.

3. Huolehdi sisäinen rasvaus. Hyvät sisäiset aurinkovoiteet sisältävät rasvahappoja ja antioksidantteja  – ne ovat siis kapseleita, darlings! Hyvät auringonottoa varten suunnitellut kapselit antavat lisäsuojaa iholle UV-säteilyä vastaan sekä ravitsevat ihoa sisäisesti ennen ja JÄLKEEN auringonoton. Ne myös auttavat ihoa rakentamaan uutta ihoa auringonoton jälkeen ja niillä on kosteuttava vaikutus.

Huonon Äidin suosikki on Valioravinnon MultiKarosin. Sitä voi käyttää ympäri vuoden tai kuurina aurinkoloman vuoksi.  Se edesauttaa myös hyvännäköistä rusketusta. Jos et ole koskaan moisesta tuotteesta kuullutkaan, kommentoi vaikka porkkana tähän blogin kommenttiosastoon. Eiköhän Huonon Äidin yhteistyökumppani Valioravinto postita tuotteita vaikka viidelle onnettaren ( Huono Äiti ) suosikille!

PS. Älä polta broilerinkoipiasi tänä kesänä, toivoo Huono Äiti.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 17 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

17 vastausta artikkeliin “Grillaa broilerinkoipesi varovaisuudella!”