Jos ette oo huomanneet, nyt olis ihan jo ympäristön paineen takia syytä keventää, laihduttaa, muuttaa elämää, keventää ja laihduttaa ja keventää! Ohjeita tulee joka tuutista ja ne eroavat toisistaan, ihan hermot menee!

Jennifer Lopez -dieetissä jätetään kahvi ja viini ja treenataan kuntovalmentajan kanssa joka päivä. Jonkun toisen rikkaan julkkiksen dieetissä syödään kananmunasta vain valkuaiset. Tarina ei kerro, mitä keltuaisille tehdään, ehkä ne kaivetaan kukkaruukkuun?

Jonkun ohjeen mukaan pitää syödä tosi paljon aamulla ja johan kevenee. Heti kun olin lukenut tuon, luin jutun, jonka mukaan pitää syödä vähän aamulla ja johan kilo karisee kadulle.

Sitten pitää ottaa hirveesti kaikkia valmentajia ja treenata heidän kanssaan yötä päivää. Treenaamisen välillä pitää syödä ituja tai sitten ei. Kieltäytyä pitää niin vietävästi.

Myönnän heti, että kokemukseni on kapea. Mutta sen kapean kokemuksen perusteella rohkenen väittää, että hirveän harva onnistuu keventämään PYSYVÄSTI dieeteillä. Dieettien jälkeen kaikki tulee takaisin kaksin voimin. Hirveän harva jaksaa keventää kahta päivää enempää, sekin näyttää olevan ihan vakio. Kun ensimmäinen flunssa iskee, siihen loppuu laihdutus.

Ei pidä luulla, etten ole keventyminen ystävä, olen toki! Mutta olen sen verran vainoharhainen kaikkien kepulikonstien suhteen, että uskon vain kovaan, puuduttavaan  ja pitkäjänteiseen työhön tässäkin asiassa.

Ja jos mä näen vielä yhden tämmösen jutun, jossa joku mainostaa laihtuneensa 10 kiloa viikossa ja esittelee terhakoituneita tissejään jumppavideonsa kannessa, joudun ehkä oksentamaan suklaani näppikselle. Sori.

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 2 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

2 vastausta artikkeliin “Ei tästä pirukaan ota selvää!”

  • Uraäidin Ruuhkavuodet sanoo:

    Hamm… Periaatteessa minäkään en usko ihme-dieetteihin mutta hiilihydraattien vähentämiseen perustuva dieetti on kyllä tepsinyt ihmeellisesti tuttavapiirissä.

  • Marple sanoo:

    En oo hirveesti tämmösten perään, mutta mies laihdutti tosi helpon näköisesti pari vuotta sitten PALJON jättämällä lähes kaikki hiilihydraatitbpois ruokavaliostaan, ruoka oli siis lihaa ja kalaa ja kasviksia. Vuosi sitten hän taas aloitti, nyt vuorossa oli 5:2 dieetti, ja rupesin mukaan. Keväällä ja kesällä oli tulossa monet juhlat, ja ajattelin, että haluan näyttää vähintäänkin hyvinvoivalta silloin. 😉 Luin niistä terveysvaikutuksista, ja olin mukana koko kevättalven. Painoni tippui sen 4 kiloa, ja tavoite täyttyi. Helposti, kaksi päivää viikossa, ma ja to, 500 kalorilla, järkevästi, ei lipsahduksia, muutoin normaalisti. No, mitä sen jälkeen….tuli kesäloma, iso leikkaus ja siitä toipuminen, joka tarkoitti paljon proteiinia ja kunnon ruokaa. Vähän ennen joulua pidin taas pitkästä aikaa maanantait niukkoina 500 kalorin päivinä. Meni tosi helposti, yksi päivä viikossa. Aion jatkaa näin, koska olen tottunut siihen ja se tuntuu hyvältä. Hyviä vaikutuksia on mm. se , että tunnen ruuan hajut ja maut entistä tarkemmin, olen tietoinen siitä mitä suuhuni laitan, ja 50+ ikäisenä haluan edelleen pitää niitä vaatteita, jotka minulla ovat olleet jo kolkyt vuotta. Ennen viime vuotta en ole ikinä laihduttanut tai miettinyt sen enempää painoani ja kokoani.