Huono Äiti on jälleen listannut hirveimpien äitienpäivälahjojen listan, jotta ette hankkisi omalla pikku äitykälle huonoja lahjoja!

1. Läskiä imevä magneetti. Se imee rasvan ruoasta ja kaikesta, missä rasvaa esiintyy. Huono Äiti ei suosittele laardia imevää magneettia lahjaksi kenellekään. Täällä lisätiedot

 

2. Naamaa kiristävä kumitutti. Kyllä, aikuisten tutti suuhun ja imemään – kyllä se naama siitä soukkenee. Siis EI tätä äidille.

 

3. Pierufiltterialushousut. Vähän kuin kahvisuodattimen suodatinpaperi, mutta äidin housuihin ommeltuna. En kannusta yrittämään tätä.

 

4. Japanilainen huutovaasi. Joo, se on siis kukkavaasi, joka asetetaan  suulle ja jonne voi huutaa turhaumansa ja kaikki ne törkeydet, joita tekisi väläytellä esimerkiksi perheenjäsenistä. Täällä

 

5. Syötävät peräaukot. Niin, luit oikein – peräaukon muotoinen suklaakonvehti voi olla ihan hyvän makuinen, mutta säästä äiti-parka silti siltä. Sen sijaan hyväksyttävät, parhaat ja ihanimmat lahjat ovat saatavilla Huonon Äidin ikiomassa verkkokaupassa!

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia