Vauvakilojen karistus, suklaakilojen pudotus tai muu kaventuminen onnistuu toki niillä tavallisilla tylsillä ohjeilla- ja hymy huulilla näillä Huonon Äidin ohjeilla!

Vauvajumppa on sitä lajia, jossa vauvaa heilutellaan harmoonisen näköisenä puolelta toiselle ja ah, heti vatsa piukentuu huimat kolme milliä! Äitijumppa puolestaan se urheilulaji, jossa käytetään hyväksi kaikki äitielämän mukanaan tuomat mahdollisuudet ruumiinkulttuurin harjoittamiseen:

Pikku järjestely

Äiti-ihmisen ympäristässä on usein paljon järjesteltäviä asioita. Näitä ovat ympäri kämppää lojuvat Barbiet, Legot, pikkuautot, sukat, kalsarit, lehtipinot, kynnen palat, vessapaperihylsyt, joulu – ja vappukoristeet, roskat, kivet, pyyhkeet ja mäyssätyt purkat, jotka on liiskattu kiinni eri huonekaluihin. Näitä tavaroita poimiessa äiti saa erinomaisen pylly- ja reisijumpan ja purkan poistossa tulevat myös vaaditut venytykset hyvin haltuun.

Sisustuskohtaus

Sisustuskohtaus iskee yleensä keväällä. Sen kynsissä äiti saattaa helposti kantaa yksin pianon yläkertaan, jos saa sillä konstilla uuden valkoisen sohvan. Sisustuskohtauksen kynsissä äiti myös siirtää kaappeja ja vaihtaa sänkyjä ja nämä kaikki toimet ovat täysin erinomaisia yleisen liikkuvuuden ja hikoilun ylläpidossa.

Teinin huoneessa käväisy

Teinin huoneella on erityisen kovasti äitiä hoikentavia ominaisuuksia. Teinin huoneessa tarjotut näkymät mädäntyneistä vihanneksista, kaksi vuotta vanhoista eväsleivistä, onkimadoista ja itsestään kävelevistä vanhoista kalsareista hoikistaa äitiä heti kaksi kiloa ylenantamisen vuoksi. Tätä metodia ei suositella kuin erittäin vaativassa hätätilassa.

Ruuhkaseksi

Ruuhkaseksi eli perheellisten äitien seksielämä ei ole parasta äitijumppaa sen lyhyen keston ja harvan esiintymisen vuoksi, sori.

Talvivaatteiden pukeminen

Talvivaatteiden pukeminen lapselle tapahtuu Suomen eri kolkissa joko 10 kuukautena vuodessa tai 9 kuukautena vuodessa, ihan turha muuta väittää. Lapselle puetaan talvivaatteet keskimäärin ainakin neljä kertaa päivässä. Pukeminen kestää yleensä noin 15 minuuttia ja jos lapsi saa talvivaatteiden vastustamista esittävän kohtauksen, pukeminen voi kestää puolikin tuntia. Talvivaatteiden pukeminen hiottaa aikuista sen verran napakasti, että sen vaikutusta voi verrata nopeaan salitanssiin.

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia