Lauantai. Mikä erinomainen päivä järkkäillä vähän paikkoja. Niinku periaatteessa.

 

kuva-132

Tää oli niin ku se lähtötilanne eräässä illansuussa. Sitten tuli äkkiä semmonen tunne, että pitää soittaa naapuriin ja kertoa, että mulla on täällä puolikas valkoviini. Kuinkas ollakaan, naapuri oli halukas ottamaan esiin valkoviinilasinsa ja yht’äkkiä huomaisin kirmaavani kadun yli siivousasussa. Olin niin nopea menemän, ettei naapuri ehtinyt edes tuoksukynttilöitään sytyttää. Ja hän on yleensä niistä tarkkana.

Siinä me sitten manattiin sitä, miten toi siivous on ihan hirveetä ja siihen ryhtymisessä pitää olla tosi tarkkana. Sivumennen sanottuna siivous on vielä kesken. Korit ovat pysyvästi pitkin nurkkia. KonMari jäi pahasti vaiheeseen. Taas.

Onko sinun KonMarisi vielä vaiheessa? Etkö edes tiedä, mistä ihmeen siivousMarista kaikki puhuu?

FullSizeRender-65

Ei hätää!

 

Kevätsiivouksen kunniaksi kävin neuvottelemassa Adlibris‬-verkkokirjakaupassa Sinulle KonMarit vain kympillä (10€!!) sekä alennuksen koko valikoimaan koodilla huonoäiti. Täältä pääset alennussivulle. Huomaa myös, että Kirjan ja ruusun  päivänä 23.4.  saat Ronja Salmen ja Jami Nurmisen Onks noloo? -lastenkirjan kaupan päälle, kun ostat kirjoja vähintään 15 eurolla. Tämän jälkeen sitä teosta ei saa enää mistään!

PS. Huono Äiti arpoo myös tätä julkaisua kommentoineiden sekä Facebookissa tykänneiden kesken yhden 50 euron lahjakortin Adlibris -verkkokirjakauppaan. Osallistuaksesi sinun pitää kertoa joku hyvä siivousjuttu, ihan mikä tahansa. Kiitos.

Tämä on kaupallinen yhteistyö Adlibris-verkkokirjakaupan kanssa.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 9 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

9 vastausta artikkeliin “KonMari kympillä ja muita siivoustarinoita”

 • pikkuäiti sanoo:

  Viikkosiivous yksin perjantaina työpäivän jälkeen + 3 v. kaksoset. Hmm… Sain sutjakkaasti siivottua, vipa sipaisu lattiapesimellä olkkarissa ja homma valmis! Aivan laulatti ja taisin laulaakin. Käännyin ja hups – kaksoset olivat levittäneet ison kulhollisen popcornia kaikkialle. Ilmeeni oli varmasti näkemisen arvoinen. Kaksoset selittivät, että he tekivät lumisateen, että se on hieno. Sillä kertaa jaksoin olla hyvä äiti: leikimme lumisadepäivää, en suuttunut, en huokaillut, en huutanut. Leikin lasteni kanssa. Nyt kaksoset ovat aikuisia ja koen syyllisyyttä monesta asiasta: kinastelusta ja riidoista, huutamisesta yms. Kunpa olisin hillinnyt itseäni enemmän.

 • miisu sanoo:

  Kun sais alotettuu.

 • Motherhemppo sanoo:

  Tuli viime keväänä todistettua, ettei nainenkaan voi kovin montaa asiaa tehdä yhtä aikaa. Puhuin anopin kanssa puhelimessa ja pureskelin purkkaa, kun samalla nostin täyspuista pirttipöydän penkkiä ottaakseeni pölyt pois sen jalkijen alta. Penkki kallistui ja putosi n. metrin korkeudesta suoraan isovarpaalleni, mikä meni KOLMESTA kohtaa poikki! Sai anoppi useamnan ”ärräpään” linjoja pitkin korvillensa -ennenkuin puhelin putosi kädestä. ?

 • Kaisa sanoo:

  Mulla on opintovapaa lopuillaan ja muutamakin kouluhomma vielä työn alla.. miehen mukaan meillä ei ole koskaan näin siistiä ?

 • Jenni sanoo:

  Siivoojan palkkaaminen ! Siinä paras siivoustarinani 😉

 • P@psi sanoo:

  Ostin Konmari-kirjan tammikuussa enkä ole edelleenkään lukenut kirjasta sivuakaan. Siivoukset tai ainakin järjestelemiset odottavat inspiraatiota, kirjan lainasin serkulle sitä odotellessa.

 • Sumi sanoo:

  Inhoan siivoamista ja aina siivoamisen aikana kiroilen kuin merimies. Muu perhe kummasti välttelee meikäläistä silloin kun tartun rättiin.

 • Violetta sanoo:

  Tänä aamuna kun tyttö 4v.oli pukemassa kenkiään eteisessä hän tuumasi että saako eteisessä olla likaista??Eteisessä oli hiekkaa,soraa ja muuta roskaa lattialla ja kuorrutuksena kenkiä sekä lapasia.Minä tuumasin takaisin että Saa olla.