Vihmovatko räntä ja krapulan rippeet ohimoitasi? Ei hätää! Huonon Äidin uutiskatsauksen jälkeen uni maistuu paremmalta ja uusi työviikko alkaa upeilla Huonosta lainatuilla puheenaiheilla:

 

 

Jonkun tosi merkittävän tutkimuksen mukaan ihminen tulee onnelliseksi, jos hän harjoittaa seksiä 106 minuuttia päivässä ja vain 36 minuuttia työtä. Tarina ei kerro, rahoittiko Suomen hallitus tätä tutkimusta.

http://www.huffingtonpost.com/2013/04/04/sex-for-106-minutes-a-day_n_3017285.html  

Samassa aiheistossa tavallaan jatketaan. Jos olet aina miettinyt, miten ihmeessä rakentaisit spermasta oivan drinksun, enää ei tarvitse miettiä. Spermadrinkkikirjan voit tilata täältä:

http://www.amazon.com/Semenology-The-Semen-Bartenders-Handbook/dp/1482605228

Tuota kirjaa ei ehkä kannata yrittää äitienpäivänpakettiin vaan suosittelen pitäytymään mieluummin Huono Äiti -tunnustuksia merkkiteoksessa. Tiedoksi, että Huono Äiti suosittelee juomaan sperman sijaan kuitenkin kuohuviiniä.

Spermaahan voi käyttää myös joidenkin (mies?)älykääpiöiden mukaan ruoanlaitossa. Spermakokkauksen merkkiteoksen mukaan siemennesteen rakenne ja keitto-ominaisuudet ovat erinomaiset. En ole testannut, enkä testaa, mutta tässä kokkikirjojen aatelia keittiön somisteeksi, sinne vaan hip hop niiden kaikkien nättien, ei koskaan avattujen kokkikirjojen viereen:

http://www.amazon.com/Natural-Harvest-collection-semen-based-recipes/dp/1481227041/ref=pd_bxgy_b_img_y

Ja vielä:

Tiedoksi vaan, että onnelliset avioparit lihovat yhdessä. Onnettomat ja eroa hautovat henkilöt sen sijaan pitävät itsensä kunnossa jälkimarkkinoita silmällä pitäen. Tästäkin on  tehty tutkimus, eikä Huono Äiti tiedä siitäkään, rahoittiko sitä Suomen hallitus vaiko ei.

http://www.medicalnewstoday.com/articles/258705.php 

Ja sää jatkuu paskana yhä. Hyvää yötä.

 

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 2 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

2 vastausta artikkeliin “Onneen vaaditaan 106 minuuttia seksiä päivässä ja muut tärkeät uutiset!”