Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Dermosil.

Tunnetko sinä jo retinolin? Aknea, juonteita, pigmenttiläiskiä ja muita ihon virheitä korjaavaksi ihmeaineeksi nimetty Retinoli, eli A-vitamiinin muoto, parantaa ihon kimmoisuutta ja vähentää ikääntymisen mukanaan tuomia vaurioita ihossa – vai kutsuttaisiinko niitä aikuistumisen ihaniksi merkeiksi? Joka tapauksessa retinoli piukentaa ihoa ja vähentää pieniä juonteita. Kukapa tästä ei tykkäisi?

Retinoli on siis varsinkin ikääntyneen, tai siis aikuistuneen, ihon tehoaine, jonka luvataan uudistavan ihoa ja ennaltaehkäisevän ikääntymisen merkkien ilmaantumista. Skeptinen luonne ei aina usko ennen kuin näkee, joten Huonon Äidin testiryhmä pisti retinolit testiin! Testasimme 4 viikon ajan kahta Dermosilin retinolia sisältävää tuotetta, Retinoliseerumia ja Yövoide Retinolia, ja tuttuun tapaan myös jaamme testijakson tulokset teille.

Retinoliseerumi

Retinoliseerumi sisältää retinolia, jojobansiemenöljyä, parsakaalinsiemenöljyä ja kombuchaa. Parsakaalihan on tunnetusti hyväksi kaikille, ja antioksidanttipitoinen parsakaalinsiemenöljy sopii erityisen hyvin juurikin aikuistuneelle iholle. Hoitava kylmäpuristettu öljy tekee ihosta pehmeän ja parantaa sen elastisuutta, samalla suojaten. Seerumin sisältämä B-vitamiinipitoinen kombucha parantaa ihon kuntoa, tekee siitä ihanan sileän ja antaa nassulle raikkaan hehkun.

Ensimmäinen havainto tuotteesta oli vähätuoksuisuus, mikä oli erittäin miellyttävää. Seerumi myös imeytyi nopeasti ja noin kuukauden testijakson perusteella iho vaikutti pehmeämmältä ja kirkkaamaalta kuin ennen käytön aloittamista. Seerumi on siis tehokas, mutta myös kohtuullisen hintainen.

Retinolia sisältäviä tuotteita suositellaan käytettäväksi iltaisin, sillä retinoli herkistää ihon auringonvalolle, joten parhaan tuloksen saa käyttämällä tätä kosteuttavaa seerumia ennen yöunia.

Yövoide Retinol

Toinen testattu retinoltuote oli yövoide. Se sisältää retinolin lisäksi E- ja C-vitamiineja, iholle tärkeitä antioksidantteja, jotka auttavat ehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Vitamiinipläjäyksen lisäksi yövoide sisältää ihoa hoitavia ja kosteuttavia soijaöljyä, merileväuutetta ja glyseriiniä.

Myös yövoiteen tuoksu oli miellyttävä, samoin kuin hinta. Yövoiteen hyödyn näki erityisesti hienonhienoissa horisontaalisissa kaulan juonteissa.

Yleisesti ottaen retinolin hehkutetut hyödyt huomaa kyllä tuotteita käyttäessä. Kumpikaan Dermosilin retinolituotteista ei myöskään aiheuttanut retinoliin usein yhdistettyä näppylöiden ilmaantumista tai läiskiä, vaan niitä pystyi käyttämään helposti ja säännöllisesti. Hinnat eivät huimaa päätä, ja niin seerumi kuin yövoidekin ovat myös vegaanisia. Siis kaikin puolin huipputuotteet aikuiselle iholle!

Tekisikö mieli testata itsekin? Nyt saat Dermosililtä Huonon Äidin ystävänä 15% alennusta KAIKISTA Skin Solutions sarjan tuotteista, eli mukana alennuksessa sekä Retinol-sarjan tuotteet että paljon muuta, mm. nuoren ihon hoitoon hyväksi havaittu puhdistusgeeli ja ihoa rauhoittava puolukkakasvovoide. Alennuksen saat käyttämällä kassalla koodia HUONOÄITI ja koodi on voimassa 31.1.2022 saakka.

Lisäksi ARVONTAA! Arvotaan viisi Dermosil-tuotepakettia, sisältäen Talvikasvoseerumin, Talvisuihkugeelin, Talvikasvovoiteen, Pantenoli huulivoiteen, Pantenoli vartalovoiteen sekä tietysti myös Huonon Äidin testaamat Retinolseerumin ja Yövoide Retinolin. Osallistu arvontaan kertomalla kommenteissa joko Dermosilin tuotteet ovat sinulle tuttuja!

Huono Äiti arpoo kaikkien Huonon Äidin kanavilla arvontaan osallistuneiden kesken 5 Dermosil-tuotepakettia (arvo 58,80 €). Osallistumisaikaa 6.2.2022 saakka ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. EDIT: Arvonta on arvottu ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Arvontaan osallistuneet kommentit yhteystietoineen on poistettu. Kiitos kaikille osallistuneille!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia