Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Oriola.

Lähde mukaan Huonon Äidin testiryhmään kokeilemaan uutuustuotetta!

Viime päivien helteet ovat jälleen kerran muistuttaneet meitä nesteytyksen tärkeydestä. Etenkin ulkotreenin tai rantapäivän jälkeen on hyvä huolehtia riittävän veden juonnista, jotta olosi säilyy raikkaana. Kuumalla säällä pitää muistaa juoda vettä säännöllisesti jo ennen kuin janon tunne iskee. Suositeltu päivittäinen veden määrä on 1-1,5 litraa. Tämä kuitenkin riippuu yksilöstä, iästä ja aktiivisuustasosta. Pidäthän huolta erityisesti lapsista ja iäkkäistä ihmisistä. Jos kuitenkin hikoilet paljon kuumalla säällä, pelkkä veden juonti ei välttämättä riitä, sillä hien mukana lähtee myös tärkeitä suoloja ja mineraaleja. Lähde.

Jotta voit säilyttää nestetasapainon, on hyvä tapa ottaa mukaan nesteyttävää lisäravinnetta. Ne sisältävät kehollesi tarpeellisia elektrolyyttejä, kuten kalsiumia, magnesiumia ja kloridia. Elimistössä niitä löytyy hiestä, virtsasta ja verestä. Elektrolyytit ovat tärkeitä hermostolle, lihaksistolle ja auttavat tasapainoittamaan kehon pH-tasoa. Ne myös edistävät aineenvaihduntaa, joten pääset helpommin kesäkuntoon! Jos olet hikoillut paljon, ja huomaat voivasi huonosti (väsymystä, päänsärkyä tai kramppeja) voi olla, että tarvitset lisää mineraaleja.

Reformi Nesteytysporetabletit ovat mainio tapa ylläpitää kehon nestetasapainoa. Ne sisältävät glukoosia ja suoloja, jotka imeytyvät helposti elimistöön. Lisäksi niissä on mukana C-vitamiinia, B-vitamiineja ja niasiinia, jotka auttavat sinua pysymään virkeänä. Makuna on raikas appelsiini, joten se sopii koko perheelle. Tabletti liukenee helposti veteen ja siitä saa raikkaan kesäjuoman kuumaan helteeseen.

Kätevän kokoinen purkki sisältää 20 poretablettia ja niitä saa hyvinvarustelluista päivittäiskaupoista. Nesteytysporeet ovat gluteenittomia, laktoosittomia ja maidottomia.

Käyttöohjeet: suositeltu annos on 1-2 poretabletti päivässä. Liuota poretabletti lasilliseen vettä. Nauti!

Haluatko testiryhmään? Huono Äiti hakee viittä testaajaa, jotka saavat käyttöönsä Reformin nesteytysporetabletit. Testikäytön jälkeen Huono Äiti julkaisee koosteen testaajien kokemuksista. Ei höpinöitä vaan aito testitulos! Jos haluat mukaan, jätä kommentti, otamme yhteyttä viiteen satunnaisesti valittuun kommenttinsa jättäneeseen 👍

Tämä on kaupallinen yhteistyö Oriolan kanssa.

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Artikkelissa on 192 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

192 vastausta artikkeliin “Muista kuumalla elektrolyytit!! Ai mitä?”