Kokeile tästä aivan tajuttoman maukasta uunilohi reseptiä. Makean ja tulisen lohen kylkeen sopii ihanasti bok choy – eli pinaattikiinankaali. Ateria on helppo valmistaa ja on takuulla maistuva!

Ainekset (kahdelle):
2 nahatonta lohifileetä
1 rkl sweet chili-kastiketta
1 rkl hunajaa
2 rkl soijakastiketta
2 tl pieneksi pilkottua inkivääriä
250-300g pinaattikiinankaali (bok choy)
2 tl kasviöljyä
3 valkosipulikynttä
75ml kalakastiketta
2 tl seesamisiemeniä

Ohjeet:

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen ja laita lohet uuniin
  2. Sekoita 1 rkl sweet chili-kastiketta, 1 rkl hunajaa, 2 rkl soijakastiketta ja 2 tl inkivääriä kulhossa ja levitä lohen päälle. Paista 10 minuuttia.
  3. Leikkaa bok choyn lehdet pannulle, lisää 2 tl kasviöljyä ja 3 valkosipulikynttä
  4. Lisää kalakastike bok choyhin
  5. Tarjoile lautasella lohi bok choy lehtien päällä
    Nauti!

— Huono Äiti -toimitus

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia