Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Tutorhouse.

Huonon Äidin verkostossa on nuori, joka on käynyt Tutorhousen opetuksessa yläasteelta lukion abivuoteen asti. Tässä hänen kokemuksensa:

”Yläasteella koulu ei ollut minulle minkäänlainen kiinnostuksen aihe. En keskittynyt opiskeluun käytännössä yhtään. Kun tuli aika miettiä lukiota, oli totuuden paikka. 7.2 keskiarvolla ei Helsingissä päästä lukioon mitenkään ja sain vanhemmiltani Tutorhousen kurssit matikassa sekä ruotsissa. Nostin keskiarvoni 7.2:sta 8.3:een ja pääsin siihen lukioon, mihin halusin.

Minulle oli paljon helpompaa keskittyä pienryhmässä kuin koululuokassa. Tutorhousen kurssille meneminen oli selkeä lisämotivaatio, siellä ei viitsinyt enää pelleillä etenkin kun muut opiskelijat eivät olleet tuttua kouluryhmää vaan tuntemattomia. Ruotsin opettaja Juha oli ehdottomasti hyvä tyyppi.

Lukiossa Tutorhouse tuli jälleen mukaan kuvaan kun syksyn kirjoitukset lähestyivät. Tiesin, että minulla on mahdollisuudet hyvään englannin arvosanaan, jos saan koevastaamiseen apuja. Kirjoitin englannista eximian ja muistan Marjutin tosi hyvänä opettajana.

Nyt kirjoitukset ovat juuri käynnissä ja olen käynyt Tutorhousessa sekä matikan että äidinkielen abikursseilla. Matikassa olemme kerranneet käytännössä koko lukion lyhyen matikan kannesta kanteen. Osaan nyt paremmin matikkaa kuin ikinä elämässäni. Ennen tätä en olisi ikipäivänä päässyt läpi matikasta. Lähtötasoni oli se, että lähdetään nollista ja nyt C on realistinen arvosana.”

Lisäopetus parantaa arvosanojen lisäksi myös opiskelumotivaatiota ja mikä tärkeintä: itseluottamusta. Kun nuori luottaa itseensä ja taitoihinsa, näkyy se myönteisempänä asenteena opiskeltavaa asiaa kohtaan ja sinnikkyytenä vaikeidenkin tehtävien äärellä. Lisäopetuksen avulla nuori kokee enemmän onnistumisen tunteita, mikä vaikuttaa positiivisesti myös itseluottamuksen kehitykseen. Tutorhousen kokeneet ja pätevät opettajat auttavat nuorta paitsi oppimaan uutta, myös luottamaan omiin kykyihinsä.

Kuva ja artikkelikuva Annie Spratt.

Tutorhousen lisäopetus onkin tarkoitettu kaiken tasoisille oppijoille, ei vain huonosti menestyville tai erityisen hyvin suoriutuville: suurin osa Tutorhousen oppilaista on 7-8:n tasoa. Tutorhouse tarjoaa sekä yksityisopetusta että pienryhmäkursseja etäopetuksena tai lähiopetuksena peruskoululaisille ja lukiolaisille, joten jokaiselle nuorelle löytyy juuri itselle sopivin vaihtoehto. Esimerkiksi kesäkurssi on loistava mahdollisuus valmistautua seuraavaan lukuvuoteen. Lisäopetus ei kilpaile julkisen opetuksen kanssa, vaan täydentää sitä. Kun koulun ovet sulkeutuvat iltapäivisin ja lomilla, astuu kehiin Tutorhouse.

Kokeneiden ja omistautuneiden opettajien avulla voi varmistaa hyvät arvosanat, yo-menestyksen ja jatko-opiskelupaikan, sekä säästää aikaa ja tehostaa nuoren opiskelua ja opiskelumotivaatiota. Vuodesta 2010 toiminut Tutorhouse on auttanut tähän mennessä n. 5000 lasta ja nuorta heidän opinnoissaan ja antaa opetukselleen myös tyytyväisyystakuun.  Tutorhouse ei käytä opiskelijoita opettajina, vaan laadukkaan opetuksen takaavat pedagogiset opinnot suorittaneet ammattiopettajat, joiden taustat on tarkistettu. Suurin osa opettajista työskentelee päivisin peruskoulussa tai lukiossa ja he tuntevat hyvin opetussuunnitelmien vaatimukset ja tavoitteet.

Jos tuntuu siltä, että lisäopetuksesta voisi olla hyötyä myös teidän nuorellenne, niin tässä vinha tarjous: Huonon Äidin lukijoille 10% alennus Tutorhousen yksityisopetuksen ensimmäisestä kuukaudesta! Edun saat käyttämällä koodin Kevätale, ja etu on käytettävä huhtikuun 2021 aikana. Klikkaa tänne, ja lue lisää yksityisopetuksesta!

Kannattaa myös osallistua arvontaan, jossa arvotaan yksi yläkoululaisten/lukiolaisten kesäkurssi! Osallistu arvontaan kommentoimalla menisikö kesäkurssi teillä yläkoululaiselle vai lukiolaiselle, ja olet mukana! Kaikkien Huonon Äidin kanavissa arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan yksi Tutorhousen kesäkurssi. Muista jättää myös sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Arvonnan jälkeen kommentit yhteystietoineen poistetaan.

EDIT! Arvonta on arvottu ja kesäkurssin voitti Pauliina M.! Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille. Arvontaan osallistuneet kommentit yhteystietoineen on poistettu.

 

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 12 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

12 vastausta artikkeliin “”Ilman Tutorhousea en olisi nyt abi””