Tämä on Huonon Äidin perustajan Sarin lempiohje! Tässä kuvauspiiraassa on käytetty gluteenitonta taikinaa, toimii erinomaisesti joko gluteenilla tai ilman!

Ainekset:

1 levy pakastettua taikinaa
1 kananmuna
2dl ricottajuustoa
suolaa
pippuri
1 sitruuna
2 kevätsipulia
2dl persiljaa
500g kirsikkatomaatteja
2 ruokalusikallista oliiviöljyä
mintunlehtiä

Ohjeet:

Lämmitä uuni 200 asteeseen, levitä taikina vuokaan
Voitele levitetty taikina kananmunalla
Laita pohja uuniin 15-20 minuutiksi sellaisenaan
Sekoita kulhossa ricottajuusto 1/4 teelusikalliseen suolaa ja pippuria. Purista sekaan 2 teelusikallista sitruunamehua. Lopuksi laita sekaan pilkottu kevätsipuli ja persilja
Levitä juustoseos valmiin pohjan päälle,  asettele puolitetut kirsikkatomaatit, sirottele suola, pippuri ja mintunlehdet, lopuksi levitä päälle oliiviöljyä.

Nauti!

— Huono Äiti -toimitus

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Yksi vastaus artikkeliin “Huonon Äidin suosikkipiirakka juhannukseen”