Oletko taas säntäillyt koko päivän hiki päässä hoitamassa lähinnä kaikkien muiden asioita? Ruokaa pöytään ja pyykkiä koneeseen, mutta muistitko itse syödä ja pitikö varastaa aamulla käyttöön puhtaat kalsarit mieheltä? Tai teiniltä?? Kun kiire ja stressi kaatuu päälle, omista asioista tinkii ensimmäisenä. Ei tässä nyt ehdi itsestään huolta pitää!!

Usein asiantuntevasti opastetaan, että opettele hallitsemaan stressiä ja näin lievennät stressiä ja näin hankkiudut eroon stressistä. Se vaan, että kaikesta stressistä ei voi hankkiutua eroon. Usein ne ovat juuri ne pahimmat jutut, joille ei mahda yksinkertaisesti mitään.

Huono Äiti Stressi on ravintolisä, joka tuo parhaat kasviuutteet mielialan rauhoittamiseen tablettimuotoon. Ashwagandha edistää stressinsietokykyä. Sahrami auttaa rentoutumaan ja tasapainottaa tunnetiloja. B1-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa. B5-vitamiini edistää normaalia henkistä suorituskykyä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Huono Äiti Stressi on ravintolisä. Lisätietoa, annostusohjeet ja ainesosaluettelon löydät täältä.

 

Huono Äiti ravintolisät valmistuttaa:

Oy Makrobios Ab,
Kappelikuja 6, 02200 Espoo
www.makrobios.fi

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia