Häpykarvat katosivat naisilta joskus 2000-luvun alussa, ja nykyään niitä tuntuu ajavan jos ei jokainen niin ainakin joka toinen mieskin. Nimettömänä pysyvä testaajamme raportoi:

”Karvanpoistovimman alussa sheivattiin, vahattiin, sokeroitiin ja nypittiin, joko kokonaan posliiniksi tai sitten jätettiin ns. kiitorata. Itse kyllästyin siihen. Olin pitkässä liitossa, ja karvattomuuden viehätys katosi nopeasti.

Mutta karvattomuudesta tuli maan tapa. Uimahalleissa kaikki naiset olivat karvattomia – Suomessa. Ulkomailla näki puskiakin. Hollywood-näyttelijät puolustivat pöheikköä. Tulipa markkinoille jopa tuheron hoitoon tarkoitettu häpykarvaöljy (ihan totta!). Mutta kotomaassa kaikki sheivasivat ja Hollywoodin hömpötyksille naurettiin. Karvainen nainen oli outo ja epäsiisti. Varsinkin miesten mielestä, eikö?!

En pahemmin ajatellut karva-asioita edes silloin kun erosin. Toinen samaan aikaan eronnut nainen totesi, että ei uskalla vällyjen alle yhdenkään miehen kanssa ilman perusteellista sheivausoperaatiota. Häpykarvathan ovat ällöttäviä, ja kaikki miehet edellyttävät karvattomuutta!

Jaa onko näin? Sehän piti testata. Pidin linjani: puskasta en luovu! Jos mies pakenee sitä, niin paetkoon. Sen verran siistin, mitä milloinkin huvitti, mutta peruslinjana oli se, että vähintään häpykummulla oli aina kelpo turkki.

Ensimmäinen yllätys uusien miesten kanssa petiin päätyessä oli se, että miehillä ei ollut enää karvoja!! Kun edellisen kerran olin sinkku, kaikki naiset olivat karvattomia kuin kynityt broilerit, mutta yksikään mies ei todellakaan trimmannut pöheikköään. Nyt tämän tarkastelujakson aikana yhdelläkään miehellä ei ollut pöksyissään koskematon viidakko.

Osa oli sheivannut kaiken kiveksiä myöten, osa trimmannut hieman – mutta jokainen oli tehnyt jotain. Hhhmm, miten tällainen puleerattu ja sheivattu mies reagoi, kun ujuttaa kätensä naisen pikkupöksyihin, ja sormet kohtaavatkin rehottavan puskan eikä sileää ihoa?

Pitäkää höylistänne kiinni hyvät siskot, nyt seuraa se toinen yllätys…sillä miesten spontaanit kommentit olivat tätä luokkaa:

Sinä olet niin seksikäs!

Oletpa villi!

Huh, miten kiihottavaa!

Mitäääh?! Eikö kaikilla miehillä pitänyt olla ”hyi yök karvoja” -asenne? Heti kun innokkaiden herrojen käsittelystä pääsin, kyselin, että miksi se puska näin villitsee, ja sain vastaukseksi, että koska harvalla enää on karvoja, ne ovat eksoottisia ja kiihottavia…

Että harkitse vielä hetki tartutko normaalisti höylään vai alatko kasvattaa puutarhaan pusikkoa, sillä tällä otannalla karvat saavat miehet sen verran villeiksi, että varoitus on todella paikallaan!!!”

Terveisin Nimettömänä pysyvä testiryhmäläinen PS. Emme anna hänen yhteystietojaan vaikka kuinka panisitte viestiä, turha yrittää!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 67 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

67 vastausta artikkeliin “Testasimme puskan koon vaikutuksen sanonko mihin! – K18!!”

 • Kotkan poika! sanoo:

  Naisella pitää olla kunnon puska.Se on kaunis kiihottava.

 • Mikael sanoo:

  Itseä kiihottaa naisen luonnontilassa oleva häpykarvoitus. 🙂

 • 69 sanoo:

  Jonkun verran pitäisi rajata sieltä alhaalta, sillä karvat suussa ovat minusta vähemmän miellyttavä asia!

 • Pitkä mies sanoo:

  Antakaa hyvät naiset häpykarvoituksen kasvaa luonnollisena!

 • Nimetön sanoo:

  Tosimies vetää villoihin ja nuolee puskaa. Siistitty on tosin kivempi

 • Nimetön sanoo:

  Olen samaa mieltä että puskan karvoitus pitää olla aina runsas ja musta että se on hyväksyvättävissä

 • Nimimerkki1 sanoo:

  Karvanen kiihoittaa ja näin sen pitää myös olla. Ei mitään lapsen pillua

  • Nimetön sanoo:

   Olet oikeassa että mustaa karvaa se pitää olla

   • Nimetön sanoo:

    Mistäs sinä sitä mustaa karvaa saat, kun yleensä tukkakin on ihan jotakin muuta kuin musta – korkeintaan tummanruskea? Ja vaaleatukkaisilla on usein punertava pöheikkö. Kohtalonasi on kovin seksitön elämä, jos pidät itsepäisesti kiinni päähänpinttymästäsi mustasta puskasta.

 • Mies sanoo:

  välimuoto eli lyhenentyt karvat ja muutenki siistitty kokonaisuun
  parhainta silmän iloa. mutta kukin tyylillään.

 • Kaisan kaveri. sanoo:

  Keski ikäisen karvattomuus on kaunista vaikka häppärit vähän pilkoittaisikin, niinkuin kotona. Se vaan hivelee silmää vanhallakin. Mutta ei moitteita siistityille kukin ajaa tavallaan.

 • Sopiva sanoo:

  Itse pidän karvojeni kurissapitoa hygieniaasiana ennenkaikkea. En tykkä täysin karvattomuudestakaan. Kaikkea sopivasti. Ja karvojen määrähän on niin yksilöllistä.

 • Lave sanoo:

  Kyllä jokainen saa joko pitää karvansa tai sheivata just niin kuin haluaa.
  Meillä on ihan jo käytännön syistä miehen kanssa että osittain sheivataan: kyllä se suuseksi on paljon miellyttävämpää silloin kun ei tartte lattialle koko aikaa sylkeä karvoja ja keskeyttää nautintoa sen takia🤪

 • Roz sanoo:

  Karvattomuus kunniaan!!! Voin sanoa että mieheni tykkää enemmän kun ei ole karvaton. Ihanaa kuulla tämmöistä, että kelpaan juuri tällaisena.

 • Villi puutarha kunniaan66 sanoo:

  Samaa mieltä kirjoittajan kanssa
  👌

 • Nimetön sanoo:

  Just olen miettinyt karvattomuutta Naisella. Just mietin, miksi pitäisi olla posliini alapää? Näyttää pikku tytöltä- pedofiilejä houkuttaa. Aika pelottavaa. Naisena me kasvamme. Karvallisuus kuuluu kehitykseen, jos mies ei sitä ymmärrä. Olkaa varovaisia, sillä he eivät etsi naista vaan lasta ja seksi fantasiaa lapsen kanssa.

  • Miina sanoo:

   Sairas kommentti. Pikkutytön ja aikuisen välillä on muutakin kuin karvattomuus. Pedofiili ei tyydy pelkkään posliiniin, vaan haluaa lapsen.
   Samalla logiikalla naisten kainalokarvojen ajelu houkuttaisi pedareita. Pelkillä karvoilla ja pedareilla ei ole mitään tekemistä keskenään. Pedofiilia kiinnostavat lapset. Ei karvattomat aikuiset.

 • Mitä turhia sanoo:

  Hah hah!! Eiköhän useimmat miehet ole niin onnellisia tilaisuudestaan, että eivät kyllä mistään karvojen määrästä valita :D. Se on nuorten adonisten hommaa se nariseminen. Mitä miesten sheivauksiin tulee, niin hyi helvata, en pystyisi ollenkaan sellaisen kanssa. Ymmärrän jonkun yksittäisen kokeilun mieheltä parikymppisenä, mutta sen jälkeen, NO WAY.

 • Mogulli sanoo:

  HEI on se mahtavaa että näinkin luontaisesta asiasta kun pillun karvat tai mulkunkarvat uskalletaan jo ny puhuu… V. 2020 samoin kun himosta ja kiimasta ja näistä asioista voi vaan kiittää teitä arvon naiset karvojen kaa tai ilman karvaton eli posliini pillu on kaunis näin 70 v mies ajattelee yksin…

 • anna sanoo:

  rakastan karvainen ja riippuvat häppärit

 • Läiskis sanoo:

  Kyllähän se suuseksi on paljon miellyttävämpää, jos ei ole älytöntä viidakkoa. Kyllä niihin karvoihin tarttuu kaikenlaisia hajuja ym, vaikka peseytyminen olisikin kunnossa.
  Itsekin siistin alapääni ja vaimokin tykkää. Ainuttakaan naista en ikinä ole pyytänyt karvoitustaan siistimään, aina ovat itse sanoneet tykkäävänsä.
  Kerran näin oudon tyylin sheivata; häpykumpu sileäksi, mutta häpyhuulten alue luonnontilassa. Oli hämmentävää.

  • sheivaus on vaikeaa sanoo:

   Sieltä alapuolelta on aika vaikeakin sheivata, ainakin ilman että tulee haavoja!! Ja verta tulee paljon jos sinne vahingossa viiltää. Myös tulehdusriski suuri, nimim. kokemusta on. Eli olkaahan varovaisia kaiken kaikkiaan partaterien kanssa. Karvanpoistoainetta on kokeiltu myös sinne pohjapuolelle ja se kyllä toimi hyvin. Pitää vaan varmistua ensin jotenkin, ettei ole allerginen niille aineille jotka poistoaineissa on, melko tuhteja nimittäin.

  • Nimetön sanoo:

   Myös miehen alapäässä on ominaistuoksu*), ihan niin kuin naisillakin siitäkin huolimatta, että huolehdittaisiin intiimihygieniasta viimeisen päälle. Tosin te miehet ette pysty nuuhkimaan itseänne ja luulette olevanne täysin hajuttomia päin vastoin kuin naiset. Sitten kehtaatte syyllistää naisia ihan luonnollisesta asiasta.
   *) on omakohtaista kokemusta ihan kohtuullisen paljon, olen nimittäin aina pitänyt suuseksistä erittäin paljon sekä antavana että ottavana osapuolena.

 • Temppueemem sanoo:

  En kyllä haluaisi nuolla karvaista toosaa, te ketkä kasvatatte puskaa niin ette varmaan tykkää suuseksistä 🤔😂😂😂

  • Dita sanoo:

   Se että SINÄ et tykkää, ei tarkoita etteikö moni muu mies tykkäisi.

  • Nimetön sanoo:

   Samaa mieltä Ditan kanssa. Pidän suuseksistä sekä antavana että saavana osapuolena, eikä kukaan ole perääntynyt karvojeni vuoksi, kuten en ole minäkään. Sen sijaan sheivattu kynityn kalkkunan kaltainen iho alapäässä saisi minut juoksemaan kirkuen karkuun.

  • Yäk sanoo:

   Kuka sitä nyt Kusen polttamaa reikää nuoleskelee. Hy helvatti.

 • Hmm.. sanoo:

  Jos pikkuhousujen välistä pilkahtaa nätti karvoitus.tosimies on myyty satavarmasti ja antaa parastaan kyllä.plus että kyllä tosimies voi sievästi seevata omaakin vartta ettei suu ole täynnä kar…on kohteliasta.