Ainekset:

2dl korianteria
2dl persiljaa
1 valkosipulikynsi
muutama desi oliiviöljyä
2 ruokalusikallista sitruunamehua
suolaa ja pippuria
1tl jauhettua kuminaa
1tl korianteria
1tl kanelia
500g ulkofileepihviä, leikattu neljään palaan
500g pieniä porkkanoita pystyttäin leikattuna kahtia
30g fetaa (murennettu)

Ohjeet:

Lämmitä grilli keskilämpöiseksi
Laita korianteri, persilja, valkosipuli, oliiviöljy, sitruunamehu ja 1/4 teelusikallinen suolaa ja pippuria tehosekoittimeen, kaada valmis seos kulhoon
Lisää kulhoon kumina ja kaneli, 1/4 teelusikallinen suolaa ja pippuria, voitele pihvit valmiilla seoksella, voitele myös porkkanoita
Grillaa pihvit ja porkkanat. Pihvejä mieluiten 3-5min per puoli, ota valmiit pihvit ja porkkanat lautaselle ja anna pihvien levätä 5min ennen leikkaamista
Ripottele lautaselle lopuksi fetaa ja persiljaa

Nauti!

— Huono Äiti -toimitus

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.